Az utóbbi időben hirtelen előtérbe került annak veszélye, hogy Magyarország a 2014-20-as uniós költségvetési periódusban súlyos kohéziós forrásoktól eshet el az Európai Bizottság jelenlegi javaslata szerint....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@Feraj49: Mert az Úniós pénzek nagy része is magánzsebekbe vándorolt és vándorol ma is.
A mezőgazdaság földalapú támogatásának a 80-90%-át az Únió adja.
Amennyiben ez az adok-kapok játék minuszos lenne Magyarország számára, a szkeptikusok már rég világgá kürtölték volna, nem gondolod.
A megfejtés egyszerű, azért nem merik számszerűen elénk tárni, mert azonnal kiderülne, hogy baromság az egész "gyarmatosítás" című történet, meghamisítani meg nem merik, mert egész Európa rajtunk röhögne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@nahát: Nos, Én egyáltalán nem tudom pozitívan értékelni az elmúlt 22 évet, mert nem lehet! Szinte semmi nem történt, ami a kis hazánkat előre vihette volna. Ellenben hosszú listát lehet írni arról, amit jó elkúrt a mindenkori vezetésünk.
Vigyázni kellene némely fogalommal, a liberalizmus jelentése, nem, az ellenséges!
A játékot most ORBÁNC játssza.
Továbbra is azt gondolom, hogy az elődök – ebbe ORBÁNC is beletartozik – elkúrásait fájdalom nélkül nem lehet megoldani, de ez, az út nem az! Egyébként is, mint a jó Magyar, közmondás mondja:
A fejétől bűzlik a hal!
A vezetés lubickol, a nép éhezik! Ez minden diktatúrát felülmúl!
almosd
A támogatásoknak nagy részét ellopják törvényesen,a beruházások meg átmennek legalább 5 fővállalkozó kezén mire az alvállalkozóhoz jut ,addigra már alig van pénz ,a dolgozókat meg alig fizetik ki vagy egyáltalán ,munkahely teremtés!nagy lózung.
kukac50
A külföldi bankok miért viszik ki a pénzüket az országból már olvasható?
Padlót fogtunk?
bundi
@nahát: NEMTUDOM TE HOL ÉLSZ ÉN 2012-BEN
ha ennyire szereted a történelmet szerintem inkább arra a paprikajancsira hivatkozz, illetve a z akkori uralkodó osztályra akik belevittek két világháborúba a vesztes oldalon. és nem tudom észrevetted-e hogy 2010 elejére azért nagyjából rendbe rakták az országot. ja és ez a paprikajancsi most szobrot érdemel. áruld már el légyszi, neked csak az a fontos, hogy minden narancs színben tündököljön, még ha az emberek bele is döglenek, vagy az emberek érdekeit is szemelőtt tartanád néha?
nemecsek
A cikkből világosan kiderül hogy még benn van majdnem 2/3-da a kohéziós
pénznek, de nem tudunk megírni egy normális pályázato sem amivel
lehívnánk!!Hol a francban vannak ilyenkor ezek a barom közgazdászok!!
Ennyire futotta az új kurmánynak???Világosan látszik hogy elképzelésük
sincsen hogy mit akarnak!!A lényeg hogy pávatáncot járjunk, igaz
a nép éhezik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok