"Álltam az utcán, a Károly körúton, nem messze a lakásomtól. Taxira vártam, hogy be tudjak menni a hivatalomba. Tudja, már nehezen mozgok. Odalépett hozzám egy ötven-hatvan év körüli, szokványos utcai öltözéket viselő férfi. Mintha mondani akarna nekem valamit. Egész közel jött, és fennhangon kijelentette, hogy „utálom a zsidókat”. Vagy: „gyűlölöm”. Nem is emlékszem, melyik szót használta. Aztán eltűnt az utca forgatagában. " - árulta el a főrabbi a nol.hu újságírójának.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Remélem Áder János az aluljáróban "fiatalok"által megvert és kirabolt gyerekhez is ellátogat és biztosítja az együttérzéséről.Meg azt is remélem,hogy az egész megélhetési rettegő banda egymást túlharsogva határolódik el a "kedvencektől".Elsőkét mindjárt kezdhetnék a cigányok vezetői és szervezetei.Meg a sok nagyszerű emberjogi aktivista,akik ilyenkor eddig mindig csak lapítottak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hókuszpók
@zetor: Majdnem leestem a székről a röhögéstől...
lbs
... Mintha mondani akarna nekem valamit. Egész közel jött, és fennhangon kijelentette, hogy „utálom a zsidókat”. Vagy: „gyűlölöm”. Nem is emlékszem, melyik szót használta. Aztán eltűnt az utca forgatagában." - árulta el a főrabbi a nol.hu újságírójának. ...

Csak remélni lehet hogy erre az interjúra legalább a NOL újságírója emlékezni fog.

Mert ebből az interjúból azért több érdekes dolog derül ki.

Ami biztosnak mondható, hogy a rabbi az utcán állt taxira várva.
Ezek után "odalépett a "szokványos utcai ruhát viselő 50-60 év körüli férfi".

Itt a dolog már elkezd bonyolódni.
Ugyanis a rabbi nyílván a járdán állt, lehet hogy az illető nem "odalépett" hanem egyszerűen gyalogolt a járdán. (Ami egyébként még a Károly körút azon részén is erre a feladatra létesült...)
Még érdekesebb az, hogy a rabbi szerint "mintha akart volna neki mondani valamit".
Kérdés az illető akart-e egyaránt mondani neki valamit?
Elképzelhető, hogy sietett és mivel a rabbi az útjában ténfergett, lehet hogy ennek a hatására tett néhány keresetlen kifejezést a rabbinak címezve.

Mindenesetre az is érdekes, hogy a rabbi nyilatkozata tele van feltételes módú kifejezésekkel, ráadásul arra sem emlékszik pontosan, hogy mi hangzott el, ha egyáltalán elhangzott valami...

Azért egy 90 év körüli embernél a szenilitás jelei is megmutatkozhatnak.
Viszont egy esetleges képzelgésből talán nem kellene országos média ügyet gerjeszteni.

Nehogy bekövetkezzen az egyszeri kismalac meséje, annyiszor kiáltott viccből farkast, hogy a végén már senki nem hitte el neki, hogy a farkas valóban megjelent.
El is fogyasztotta a kismalacot.
Darthon1
Nekem pedig nemrég beszólhatott valaki, hogy "Te feketeseggű.!
Várom a Fidesz prominenseit, hogy fehérre nyalják!
Csizmás Kond
Már az elején megmondtam hazudik az öreg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.