A legjobban kereső kormánytag Pintér Sándor belügyminiszter közel 600 millió forintos éves jövedelemmel. Az egykulcsos adóval minden kormánytag milliókat "nyert".

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
- maguknak mindent megteremtenek, a csórók le vannak sz@rva!
- fulladjanak bele a milliárdjaikba!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kerék
Milyen meglepő...az össze szaros kis adó, áfa emelés meg mifene csak azért volt, hogy ezek a mocskok még gazdagabbak legyenek...leszarják az országot, a népet, nekik kapóra jött, hogy nekünk van egy csomó tartozásunk...ezt kihasználva kiforgattak minket mindenből...
kkalman
@sziráki ágnes: Nem is tudtam, hogy ezek szentek. akkor már a meny-ország sem biztonságos hely, ha azt is kisajátították.
sza
@kkalman: Nem azok de megváltóknak tartják magukat.
gibgab
Ezeknek a szemeteknek egyrészt fogalmuk sincs a magyar valóságról, mert soha nem élték az átlagemberek mindennapi életét, másrészt akinek van fogalma, az meg fene nagy törtetésében és a gátlástalan harácsolásban elfelejti, hogy honnan jött.
Most bezzeg nem halljuk zselés petit! Pedig, ha lenne becsülete, orbán elé állna, és azt mondaná: Csúnyán átvertük a "magyar embereket, azemebereknek" nem ezt ígértük, továbbá vallásos neveltetésem és őszinte hitem alapján lelkiismeretem nem engedi, hogy továbbra is ebben a kormányban tegyem, ami lelkiismeretem ellen való.
Na ezt itt fentebb a TÜNDÉRMESE!
sport50
és jövőre még több lesz nekik!hát persze,hogy jó az egykulcsos.NEKIK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.