Az Európai Unió végének veszélyéről nyilatkozott Romano Prodi, az Európai Bizottság volt elnöke az Il Sole 24 Ore című olasz gazdasági napilap pénteki számában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Nem is kellett volna unió , csak a sok rohadék még többet akart kaszálni.
KöBüKi
Marhaság!!!Felhigitani nem kellett volna az uniót.!De a sok szemetet el kellett adni valahol!!!
Január
@kopeba: Annyi mindent mondanak, hogy miért is kell az Eu., sajnos eddig nem sok jót nem hozott a 2000 év után csatlakozóknak.
Beszélnek arról, hogy egyesek világuralmi törekvéseinek eszköze is lenne a különféle uniók megalakulása Pl. amerikai unió, afrikai unió, európai unió - ezek után néhány szerződés és egy kézben a világ népeinek vezetése.
Meg azt is mondják, hogy Amerika még örül is annak, hogy ilyen gyenge az Eu., mert így semmi/senki sem veszélyezteti "uralkodó szerepét" a világban.
Hogy mi is a teljes igazság azt sosem fogjuk megtudni, mindenesetre most Európa néhány országa tényleg bajban van, és ennek az "elnyomott osztályok" isszák a levét.
Január
@KöBüKi: Igen, Európában jobbik felén már túltermelés volt, s le kellett valahol vezetni, erre kellettek főleg a 2000. után beléptetett tagok, ugyanis, ha nem erre kellettek volna akkor nem zárták volna be viharos gyorsasággal a sok termelő egységet.
KöBüKi
@Január: Ügyvédi csapatot fizetnek kemény pénzekkel azért,hogy országunkban ne legyen termelő beruházás csak ha "ŐK" is akarják.!Ennek volt tagja pld. a Fülöp úr is mig nem lett ombudsman.!!!
Mert nálunk - köszönhetően a sok baromnak - ami nem természetvédelmi terület,nemzeti park,tájvédelmi körzet,az natura 2000,hogy épiteni sehol ne lehessen semmit.!És ha még is véletlenül lehet,akkor jön a régészet és hektáronként 150 millióért megkutatja.!Ha véletlenül találnak valamit az a leletekkel telitett muzeumok pincéjében végzi,aztán néhány év mulva kidobják.!!!- mert kell a hely az ujjabb leletnek.!
Kis hazánk termelői még mindig a "nyugat" felé igyekeznek,miközben a nyugat az orosz-ukrán piacokat keriti hatalmába.!!!Hogy Mi mekkora szamarak vagyunk - tisztelet a kivételnek - !!!
Mert anno a törpecsásszar is azt hitte hogy az orosz medvének végleg vége van-a marhája- pedig tudható volt hogy olyan nyersanyagkészletekkel és olyan igénytelenséggel mint az orosz népnek van,CSAK EGY DOLOG LEHETSÉGES!!!
Az orosz medve kiszedegette a talpába dugott töviseket,aztán mára már visszadugdosta,ahonnan kapta.!!!
Mi még mindig nem az élelmiszer termelést és belőle késztermékek előállitását próbáljuk beinditani hanem kézivezérléssel a földet odajátszani,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.