Olyan társadalomban élünk, amely arra tanít, hogy hogyan kerüljük el, hogy megerőszakoljanak minket ahelyett, hogy azt tanítaná: ne erőszakolj meg senkit. Olyan társadalomban, amelyben a partnerkapcsolaton belüli nemi erőszakot a többség nem tartja bűncselekménynek, mert a nőt a férfi tulajdonának tekinti. Ez tűrhetetlen! Minden nő kurva, aki nem felel meg minden egyes férfi minden egyes elvárásának? Nem vagyunk hajlandóak a férfiak igényeihez alakítani öltözködésünket, külsőnket és viselkedésünket! Ha a ribanc, kurva, luvnya, céda, lotyó, rosszlány, picsa olyan nő, aki saját maga rendelkezik teste fölött, saját maga dönti el, hogy kivel mikor mit csinál, akkor mindannyian kurvák vagyunk! Sőt, a kurva lesz minden nő számára az elérhető szabadság szinonimája!

Feltöltő: swbp
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Van, amiben egyetértek, van amiben nem. Azt viszont tessék tudomásul venni, ha valaki kurvának öltözik, akkor kurvának fogják nézni, akkor is, ha azt mondja, NEM!

Amíg a mai fiatal lányok az egyetlen értékmérőnek azt tartják, hogy hány magazinban jelenik meg a meztelen képük, addig nincs miről beszélni!

A nők a férfiaknak öltöznek, ez tény.

A magzat teste pedig az anyáé, mert a magzat nem döntésképes. Röviden ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@darwin: Elég szépen ki tudod forgatni a szavaimat. Politikus vagy? Esetleg újságíró?
Egyébként meg én kérek elnézés,amiért az elmúlt 22 évben senkit sem "csináltam föl",soha nem voltam nemi beteg,egyszer sem léptem félre és velem sem lépett félre senki. Lehetőség lett volna bőven,miután 16 évesen "átestem a tűzkeresztségen" és soha nem voltam egy szűzies típus. Kb. fél évig "tüzeltem élessel",annak eredménye a gyönyörű,15 hónapos kislányom.
Na,ezért sorolom magamat emberként az emberek közé és nem a főemlősök közé.
darwin
@moiszikf: De nehezen érted meg hogy mit akarok mondani!Nem akartam nyers lenni,de a rébuszokat nem nagyon érted.Úgy döntöttem ,hogy mégsem foglak felvilágosítani "némileg"
anka
@moiszikf: - egy kis élcelődést ilyen komolyan venni...:))) - látom nem vagy vicces kedvedben!
- amúgy, gratula a kislányodért!
moiszikf
@anka: Köszi!

@darwin: @anka: Értem én a viccet,csak ebben a témában,sajnos tényleg rohadt nehéz a fiatalokat komolyságra sarkallni és ez csak egyre rosszabb lesz. Pedig egy kis józan paraszti ész,rengeteg "sz@rságnak" elejét tudja venni. Na,persze az már legyen az én bajom,hogy ilyen komolyan veszem ezt a témát. Tudjátok mit? Ha egyszer leszerelek,megpályázom a szociális és munkaügyi miniszterséget!
anka
@moiszikf: - akkor drukkolok, hogy sikerüljön! - csak különb leszel mint ezek a léhűtők..., de nehogy elqrvulj...:)))
bosszants
@Rézangyal: "A magzat teste pedig az anyáé, mert a magzat nem döntésképes. Röviden en"
No ez az a mondat ami kihozza a benne is rejlő állatot!
Tietek a farkam ha bennetek van!
Ez az őrült birtoklásvágy az amiért szülnek a nők nyakra főre mert a kölök által megszerezhetőt dolgokat látják, lás Lázár ribancának esetét Lázár fiával!

A gyerek az KETTŐ ember műve, milyen jogon meri egy tyúk kisajátítani azt, amihez szinte semmi köze, hisz ő csak a lábát rakta szét, ha éppen nem beleköpte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.