Felavatták a Fejér megyei Csókakőn Horthy Miklós egykori kormányzó mellszobrát, amelyet civil kezdeményezésre, több szervezet összefogásával és az önkormányzat jóváhagyásával állítottak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Marx filozófus volt, a szocialista rendszer megálmodója, nem méltó arra, hogy az az utca, amit róla neveztek el, továbbra is a Marx utca nevet viselje. Horthy, aki több ezer ártatlan ember haláláért felelős szobrot érdemel, utcát, teret neveznek el róla.
Meg vannak ezek bolondulva teljesen.
Az a jó ebben az utca, tér átnevezősdiben, hogy nincs semmi más megoldásra váró ügy az országban, hiszen visszafizettük az adósságunkat, rengeteg adót eltöröltek, csökkentettek, sikerült megoldást találni a devizahitelesek problémájára, nincs kilakoltatás, termelő üzemek nyitják sorra kapuikat, rendben van az oktatás, az egészségügy, és még hosszan sorolhatnám, mennyi mindent sikerült az elmúlt két évben megoldani.
Ennél idiótább, tehetségtelenebb kormány nem hiszem, hogy létezik a világon. És ráadásul önteltek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
@Horizont: Akkor (az előzőben) még csak(!) Bajóton csináltak "cirkuszi előadásokat", a magyar nép ezeréves történelméből, most meg a történelem egyik szégyenletes korszakából!! :-((
Sajnos a "Tisztelt Ünneplő Közönség" színe-java meg azt sem tudja miről beszélnek a "szoboravatók"!!
anka
@Dr. Felipe: - az Bábolnán maradt, vagy kilőtték alóla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.