A rendőrség előállította azokat a fiatalokat, akik kedden délután megkísérelték megrongálni a napokban felavatott csókakői Horthy-szobrot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@bundi: Nem értem én sem ezt a Horti kultuszt .
bundi
@sziráki ágnes: akkor nem vagyok egyedül. már kezdtem kétségbe esni, hogy valami hiba van velem, mert nem látom a logikát ebben az őrületben.
egyébként a kétségbeejtő az hogy sajna van benne.
sza
@bundi: Aztán mi benne a logika. Ha arra gondolsz hogy a következő választást a szélső jobb nyeri ezek miatt , akkor szerintem tévedsz. Mert aki kicsit gondolkodik, és esetleg eddig szimpatizált velük ezek után nem hinném hogy rájuk szavazna.
bundi
és ha mondjuk a sok hülyeség mitt valami gyenge idegzetűben elpattan valami, és a nép mint a birka követi?
lásd a régebbi példákat. csak kicsit kell ilyenkor hergelni az embereket, sok hülyeségre képesek akkor. főleg ha egy két beépült még rá is tesz egy két lapáttal. és ha jól tudom, ha emiatt bevezetnék esetleg a szükségállapotot, akkor nem nagyon lenne szavazás. bő 60 évvel ezelőtt már valami hasonlóra volt példa, és akkor is egy alacsony olajosbőrű fekete hajú emberke csinálta a fesztivált. de ne legyen igazam, én azt szeretném.
bundi
@sziráki ágnes: de mint mondtam, ne legyen igazam.
bosszants
Tehát a rendőrség a Gárdisták seggét is kinyalja?
Frankó, még jó, hogy most már védekezhetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.