Sok településen megszűnne a háziorvosi ellátás, ha a kormány az egészségügyre is kiterjeszti a kormány a közszférában dolgozó 62 évnél idősebbek nyugdíjaztatását - mondta az InfoRádiónak Komáromi Zoltán országos háziorvosi szakfelügyelő. A Magyar Kórházszövetség elnöke korábban azt mondta: az egészségügy működésképtelenségét eredményezné a döntés.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Akkor mi lesz ?? Meghal aki öreg meg beteg ? Na és . Ezt senki sem kerülheti el. Az orvosi ellátást fel kellene számolni az országban mert lassan értelmetlen lesz. Aki orvoshoz megy fizesse is meg mint régen.
Kaporka
összevonnák a kis településeket, és ha jobban megfizetnék a háziorvosokat akkor lenne utánpótlás is. De amíg az alapellátásban csapódik le minden, és az orvosnak nővérnek becsülete nincs, addig ne is várják hogy lenne jelentkező. Így kénytelen még 70 évesen is dolgozni, mert az isten hátamögötti faluban senki nem vesz praxist,
szaboria1
Mikori várossá lettünk nyilvánítva akkor még 3 házi orvosunk volt kb 1,5 éve elmet az egyik orvos nyugdíjba a paraxisáért igen magas összeget kér nincs rá jelentkező így maradt a 2 orvos. Most meg azt hallani, hogy megint egy el akar menni nyugdíjba kíváncsian várjuk az önkormányzat lépését mert a várossá avatáshoz elő volt írva a 3 háziorvos. Lehet , hoigy értelmetlen vagyok ehez de még mindig nem fogtam fel miért
kerül 2 - 3 millióba egy praxis
silber13
@kopeba: az ókori Kínában az orvos CSAK akkor kapott fizetést, ha a páciensei egészségesek voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.