Értelmetlen és felesleges intézkedésnek tartják a megkérdezett kórházigazgatók és orvosok, hogy az új munka törvénykönyve engedélyhez köti a hálapénz elfogadását. A szerintük idióta rendelkezés nem oldja meg a problémát, inkább még több pénz kellene az orvosoknak, hogy eltűnjön a hálapénz. Ráadásul ellenőrizni sem lehet majd, hogy ki nyúl a betegek zsebébe, a kussolj-ezresek pedig amúgy is csodákra képesek.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@gyevi_biro: Én igen, de már biztosan nagyon régen,
mert akkor még így írtuk helyesen: Bánk bán.
:)
QQCSI
@Január: Hivatalosan ma is kell adózniuk kell a pincéreknek a borravalójuk után és az orvosoknak a paraszolvencia után. Önbevallásos alapon működik, legalábbis elvileg.
QQCSI
@QQCSI: Hoppácska, ezt nem ide szántam. :(
Január
@QQCSI: Igen, ezt tudom. - és akkor "sírnak" majd, hogy a költségvetésbe csak ennyi és ennyi összeg folyik be, miközben jóval többre számítottak... - csak ki az ellensége a saját zsebének? Ezzel az új rendszerrel csak a betegek nyakába tolták az állami kötelességet.
gyevi_biro
@QQCSI: Látod látod, aki másnak vermet ás...
ma, 20:51 -kor amit írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.