Az Egymásért Alapítvány csempészet és sikkasztás miatt börtönben ülő volt vezetője vallomásában elmondta, hogy az ötletgazda Jakubinyi Róbert volt és az alapítvány kapcsolatban állt Szilvásy György akkori titokminiszterrel is.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Az alapítványok zöme nálunk mind lenyúlja a nekik felajánlott pénzeknek több mint a felét. Csak emlékezni kell egy beteg gyereknek gyűjtöttek és a család a több mint 1 millióból befolyt összegből csak 200000.-ft.-ot kapott. Az alapítvány azzal érvelt, hogy nekik magas a kiadási költségük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
májusi orgonák
MI meg azt tudtuk,hogy tudták..
Egymaga nem tehette volna...ez roppant evidens...
Nem kell hozzá sok ész..
Rézangyal
Tudnak ezek mindenről, hiszen 1989 óta semmi másról nem szól a politika! Mindenki mindenkivel kapcsolatban van, Budipest (szándékosaqn irtam így) egy nagy maffia központtá változott. Sajnálom azokat, akik ott élnek, ártatlanok és kénytelenek elviselni, amivé a várost, az embereket tették. Budapesten fiatalnak lenni életveszélyes!
kkalman
Mire játszik a Földesi Szabó? Azt hisz, ha bemószerolja a társait, akkor enyhítik a büntetését?
Nem hinné,. hogy ez bekövetkezne, igaz országunkban nap, mint nap történnek olyan események, amelyek eddig ismeretlenek voltak
nyanya001
Várható volt, hogy mentse a bőrét ez a bájgúnár,
megpróbálja áttolni a felelősség egy részét másra
hátha kevesebbet kap !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.