Két repülőgép engedély és repülési terv nélkül lépett Ausztria felől a magyar légtérbe. A közlemény szerint éles riasztásra kellett a levegőbe emelkednie az ország légterének védelméért felelős egyik Gripen vadászgépnek. A helyszínen a rendőrség igazoltatta a kisrepülőgépek személyzetét, ellenük hatósági eljárás indul.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin2
Milyen grippen avatkozott be??
A hivatkozott cikkben arról van szó, hogy a grippen felszállt(?), "elégetett" 4500 liter kerozint(!), és "megnézte", hogy a két cessna hogyan landolt Balatonkeresztúron!!
Operetthadsereg!! :))
csikknorisz
@marlin2: Ezek a gépek komoly fenyegetést jelentettek nemzetbiztonsági szempontból. Nekimennek egy panelháznak, vagy templomtoronynak, máris itt a magyar szept. 11. Örüljenek, hogy a TEK gépe nem tud repülni, majd megkapták volna a magukét.
darwin
@csikknorisz: Örülnek! Éppen ez a bajunk.Biciklivel is megnézhették volna a leszállást.Megakadályozni nem tudtak volna így se ,és úgy sem semmit.
silber13
@csikknorisz: Szerinted a 2, azaz kettő darab P-vel írott vadászgép két Péje ikerhajtóművet jelent, vagy valamilyen torokgyulladást? :-))))
silber13
@darwin: Látod, mennyire igazad van? Minek nekünk kerozin zabáló vasmadár! Tiszta ráfizetés! Be fogok nyújtani egy tervezetet Svejk Csabának, miszerint kéretik megalapítani a Wittner Mária Sárkányrepülő Ezredet, narancs mezőben nemzeti színű lángokat okádó sárkány jelvénnyel.
moiszikf
@alfás: Nem. Állandó belépőjük van,régóta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.