Mind az európaiság, mind a kereszténység, mind a magyarság szempontjából példaértékű ma is Szent László, aki a legeurópaibb és legmagyarabb király volt - mondta Semjén Zsolt szombaton Somogyváron.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@szaboria1: Bizonnyal Istvánt is megpuccsolták! És ebben nyakig benne volt az akkori baloldal! A Birodalmi Fővadászmester mán csak tuggya, hiszen másodállásban gyóntató pap volt a királyi udvarban.
lópicigáspár
Na majd kap a gazdájától, hogy nem őróla nyilatkozta!:-)
darwin
@silber13: Szt.István = Sz ocialis t a István. :) Tömjén Zsolti lehet,hogy így olvasta.
silber13
@darwin: Lehetséges, de én inkább hajlok István erőteljes jobboldaliságát hinni! Hogy " a nemzet, meg a haladás, meg a kereszténység, meg a megvédem országomat, meg a fejlődé, stb. stb" Rémlik, mintha a mai szóvirágokat hallanám. Míg mindezzel ott áll szemben a baloldali maradiság, a visszahúzó erő, a keresztény értékrend és mindezen jóságok tagadása, a régi rendszer visszaállítása, a fejlődés elgáncsolása, meg ilyen marhaságok halmaza. Persze állandóan az a Koppány!!!Véletlenül, napjainkban nem ismerős ez a régi tiráda halmaz, Koppány mai megfelelőjét hangoztatva?
darwin
@silber13: Nagyon korán van ahhoz,hogy ilyen magasröptű értekezést megértsek.Nagyon fitt vagy.Az én agyam csak egy szóvicc erejéig éber vasárnap reggel. :)
marlin2
Nemrég "ugyanezt" szajkózták Szt. Istvánról!!
Mi változott??
Nem tetszett a "népszáj" szólása amivel konzekvenciát vontak az emberek a Szent Jobb és a balfasz között??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.