Az immár tartósan 400 forint fölötti benzinár miatt az autósok úgy érezhetik, hogy az üzemanyagot drágító tényezők mindig erősebbek, mint az árcsökkenést okozók. A jelek szerint mégsem a Mol felelős a borsos árért.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
@entero: Mintha a fentiekről is homlok egyenest más mondtak volna anno fitymáreszék, Neked nem rémlik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Úgy vettem észre gazdaságunk motorja nem benzinnel,hanem :"kenőpénzel működik. :-((
marlin2
2008 júliusában a fideszes Varga Mihály (ma Miniszterelnökség államtitkára) és László Tamás, illetve a KDNP-s Soltész Miklós (ma szociális államtitkár) jövedékiadó-csökkentő törvényjavaslatot adott be. Tettüket így indokolták: "Az üzemanyagárak féken tartása azért különösen fontos, mert a benzin és a gázolaj árának emelkedése miatt más termékek is drágulnak, az infláció pedig tovább növekszik"
Szijjártó Péter szóvivőként még így fogalmazott:"Az emberek helyzete egyre nehezedik a kormány adóemelései miatt, hiszen az áfa és a jövedéki adó növelése következtében emelkednek az árak, így a családoknak egyre kevesebb pénz marad a zsebében, mérsékelni kell a fogyasztásukat, ami a gazdaság visszaeséséhez vezet".
No comment!!
És akkor még a "tolmácsdroid" hazugságairól nem beszéltünk!!
Dr.luigilongo60
@Dr.luigilongo60: Komolyan megkérdezném, ennyire fontos védeni a védhetetlent és folyamatosan nem a kérdésekre válaszolni, illetve hazudni?
Dr.luigilongo60
@entero: Bocsi, az előzőt Enteronak szántam.
Kaporka
nézzétek meg b megyét nincs más autó mint audi, mercédes, BMW jaaaa meg a rengeteg kamion. vajon miből? mikor ez a megye a legszegényebb, biztosan a korrupció miatt.mert akinek ilyen kocsija van egyse dolgozik, mind munkanélküli segélyen tengeti életét. a cigusokat ne is említsem mert ők aztán nem adják lejebb és futja nekik benzinre. egyébbként meg indokolatlan a magas benzinár. állambácsi jót kaszál.
entero
@Dr.luigilongo60: Nem hazudok, csak a tapasztalat alapján írom amit írok. Van ugye a statisztika, és van amit meg én látok. A kettő nem egyezik, ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.