"Éljünk azzal az előnnyel, hogy nem vagyunk euróövezeti tagok! " - írta Matolcsy György heti jegyzetében, amelyben amellett érvelt, hogy miért jó Magyarországnak az eurózónán kívül. Az érvek ellenére azt is írta, hogy az eurózónán belül nagyobb össszehangoltságra lenne szükség. Magyarországnak az északiak fegyelmezettségéből és az ázsiai gazdaság vonzalmából kellene saját gazdaságpolitikát kevernie.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@rokkantnyugdijas: Nekem már forintom se nagyon, csak fizetés után egy kis ideig, amig elviszem a postára.
gergely
Anyádat matolcsi! Nekem nincs euróm viszont lefogadom hogy neked van!
entero
Már hogyne volna! Nekem legalábbis van bőven. :-))))
Rézangyal
Hmmm. Ki nem szarja le Matócsit? Ez az idióta csak báb a mögötte állók kezében. Semmi másért nem engedik handabandázni és sületlenségeket locsogni, mert kellően impertinens figura ahhoz, hogy elterelje a zemberek figyelmét a háttérben folyó elképzelhetetlenül aljas játszmákról!
Külsőre, belsőre is olyan tenyérbemászó alak, hogy az embernek a puszta látványától kinyílik a bicska a zsebében. Ezért alkalmas tökéletesen figyelem elterelésnek.
Majd eljön az idő, amikor Kusza Szem a saját taknyán fog siklani Indiáig, amikor majd a "Zurak"-nak már nem lesz szüksége kétes szolgálataira...!!!
Rézangyal
@entero: Elfelejtetted elküldeni a honlapodat priviben. Vagy netán nem mered? :)))
Darthon1
Egy Matolcsy örömére rímelő vicc:
Cigányt megállítja a rendőr és megbünteti, mert nincs a kerékpárján világítás, első fék, küllőprizma és csengő. Erre éktelenül elkezd röhögni a jóember. Na mit röhög itt,-kérdi a rendőr? Hát csak azt, hogy ott jön a sógorom, azt annak még kerékpárja sincs. Ő mennyit fog fizetni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.