Hétfőtől várhatóan ugyanúgy tévézhetünk mint eddig, de a TV2-nek és az RTL Klubnak vélhetően jelentősen csökkennek a terhei. Várhatóan semmilyen változást nem tapasztalnak hétfőtől azok a tévét nézők, akikhez analóg sugárzás révén jut el a jel, jól lehet, akár el is sötétülhetne a képernyőjük. A két országos televíziónak ugyanis július 9-én, hétfőn lejár a koncessziós szerződése, amit várhatóan meghosszabbítanak, a részletekről azonban egyik érintett sem beszél. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) is csak azt közölte lapunkkal, hogy "a két országos földi sugárzású kereskedelmi televízió, az RTL Klub és a TV2 jogosultságai 2012. július 9-én 24 óráig érvényesek a hatósági szerződésekben foglaltak szerint.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@qwertt: Természetesen! Úgy legyen! Éljen a HÍR1.- HÍR2.- HÍR215, / de ez utóbbi csak egyelőre, Legyen továbbá ECHO1, Meg Bayer , Bencsik csatorna, de elsősorban legyen Alcsút News, ahol Lancelot vitéz drámai múltjának mégdrámaibb történetét ismertetik majd "Orbán, az igazságos" címmel, 2012 folytatásban, a szünetekben, reklámok helyett népszerű bemondók, díjazott színészek által felolvasott, csúti Lancelot által átköltött Dakota IGÉZETEKKEL, melyet a Sámánok Sámánja Kusza Szem támogat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Lári-fári az a frekvencia ijesztgetés a Mindig tv. sem tudná eladni magát a 2 csatorna nélkül.
QQCSI
@darwin: Egyszer írtam, hogy minden híradót megnézek,
mire valaki reagált, hogy még nem vagyok a zártosztályon?
(Nem rosszindulatból kérdezte!)
Igen, amikor valami komoly téma hever az aszfalton,
az ember le-lehajol, hogy megnézze.
Összeadjuk, elosztjuk...aztán rájövünk,
hogy mégsem az van, amit mi szeretnénk látni-hallani. :(
darwin
@QQCSI: Pontosan ezt érzem.Megnézem azt az öt híradót amit nézhetek,összeadom,elosztom öttel és megvan a magyar igazság. : ) : )
barbarfiver
dehogy sötétül el...ki reklámozza a fizess-t?
QQCSI
@barbarfiver: M 1 , M 2, Duna TV, Duna World,
egyik zsebbe be, a másikból ki...
qwertt
@barbarfiver: Igaz, sötét így is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.