Pofánrúgtak egy rendőrkutyát a Kossuth téren

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Amúgy elég aljas húzás volt, olyan állatot(!) bántani, amelyik aztán semmiről sem tehet. Inkább azt kéne jól t*kön rugdalni, aki ezt az egész buziparádét engedélyezte, és rendőri biztosítást nyújtott hozzá (amit nyilván busásan megfizettek a vonulgatók, ugyebár...)
Azt kellett volna csinálni, hogy a rendőrség bejelenti: forgalomeltereléssel biztosítja ugyan a helyszínt, de a felvonulók testi épségéért nem felel, és az ellentüntetőket nem különíti el. Aztán utána vonulgasson, aki mer...
Nem bírják fölfogni, hogy ezzel az ostoba majomparádéval többet ártanak, mint használnak az ügynek. Ha valakinek arra van ingerenciája, ám dugassa magát s*ggbe, de ne kürtölje ezt világgá, aztán a kutya sem foglalkozik vele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
@mellesleg: sok mindent bele lehet ebbe magyarázni. Emberi mivoltára büszke? Legyen! És én mit csináljak, hogy mindenki lássa: menyire büszke vagyok a hetero mivoltomra? Én nem mentem ki dobálózni, mert hányingerem támad ettől. De a dobálástól is, mert ez sem normális, hogy csak a balhé miatt mennek ki egyesek.
nahát
két kérdés:
A kutyák ugyan miért voltak ott? Talán, mert a eszközként használják tömegoszlatásra! Nem sétáltatni vitték őket oda!!
Miért volt rajtuk szájkosár? Talán azért mert az akció hevében a bekattant kutyák a rendőröket is megharaphatják. Ezek a speciálisan, szájkosaras harcra is kiképzett kutyáknak egy ilyen rúgás abszolút nem árt( persze lehetséges sérülés), inkább felpörgeti őket. ( Egy ilyen kiképzésen nem használnak élő ember célpontot, mert életveszélyes sérülést is képesek okozni a szájkosarakkal)
Tisztán látszik hogy a kutya támadólag lépett fel!!!
kissnagy
@mellesleg: Kedves barátom! Minden elismerésem az igényes,célratörő és kultúrált kommentekért!
Komolyan írom ezt, még akkor is, ha- naturálisan lecsupaszítva a szexualitásra -én is úgy gondolom, mint sólyomszem: "...csak hagyjon békén... "! minden melegidentitású!

Azt azért megkérdezném: nem lenne értelme valamilyen stratégiaváltásnak? Bármelyik oldalon!!! Már többször leírtam, de a mai magyar helyzet egy min. 10 éve tartó, és még 10 évig tartó háború! Tiszta Kórea! Néha fegyverszünet,de soha béke...

Van ennek az egésznek értelme? Jövője?
sólyomszem
@nahát: Már hogyne alkalmaznának élő embert, csak be van öltözve védőruhába, meg sisakban. A legjobb csibésznek el kell játszani az élethű szitukat. Attól, hogy egy kutya kiképzett és felkészített, még nem menti fel a barmot a tettétől.
Dr.luigilongo60
@nahát: Ekkora hülyeséget is rég olvastam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.