Bekiabálások és mutogatás mellett, de nagyobb balhétól mentesen vonultak végig az Andrássy úton a Budapest Pride, azaz a Meleg Büszkeség felvonulás résztvevői. 

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemecsek
miért nem zavar engem hogy fevonulnak a melegek, a szkinhedek/azok a kopaszok?/
megvárják őket!? A kopaszok ugyan olyanok mint a buzik! Sőt amíg az utcán elmegy mellettem egy meleg, észre sem veszem! De azért próbálok távolságot tartani a
pirsinges tetovált kopaszfejűt meglátok!Mivel különb? Messze vgyunk mi még a demokráciától!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tündérrózsa
@sziráki ágnes: Egyetértek veled. Már sok véleményt olvastam itt is, szerintem alapjában mindenki elfogadja azt a tényt, hogy melegek, csak az a sok gusztustalan viselkedés irritálja az embereket.
sza
@Tündérrózsa: Persze hogy irritálja őket, meg a cigányok viselkedése is. Ha el akarják magukat a társadalommal fogadtatni ugy kell viselkedni ahogy a többség. Ezt hívják alkalmazkodásnak. Otthon a négy fal között azt csinálnak amit akarnak, de közösségben alkalmazkodni kell. Olyat még nem hallottam hogy a többség alkalmazkodjon a kisebbséghez.
orogordog
Rendes cigány az van, de rendes buzi olyan nincs, mert azért az ami.
libero
Jobb időkben a titkolni való dolgokat elhallgatták mások elől. Most meg a korcsok kiállnak a nyilvánosság elé, és nagydobra verik a perverziókat!
Nekik ez egyfajta sikerélmény. Mert, ugye, aki MÁS, az már valaki, mégsem a tömeg, a massza egy alkotó eleme. Ő MÁR VALAKI!.
Aztán a HŐS (...) a másnapi bulvársajtó (esetleg rendkívüli kiadásának) lepedő méretű címlapján fog virítani.
Ilyen világban élünk. Tudjuk, nem csak a meleg ártott meg a nagy számú hősjelöltnek, akik köztünk élnek, talán mellettünk laknak, esetleg munkatársunk vagy főnökünk.
Crazy Globe
Úgy látom, hogy ezek lábon hordták ki az agyhalált! Mikor legutóbb valami hozzátok hasonlót láttam, lehúztam a WC-n.
kacsa0707
Tisztelt hozzászólók azt javaslom, hogy azok akik átlag embernek gondolják magukat szervezzenek felvonulást nekünk nincs semmi bajunk jelszóval.
Rendőri biztosítást ne kérjünk, hogy az ellenünk tüntetők, akiknek nem tetszik a normális életvitelünk nyugodtan megdobálhassanak tojással, utcakővel, mert ahogy a tanítás mondja "megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel".

Ezentúl minden évben a kedélyeket borzolva vonuljunk fel, azzal, hogy nincs semmi különös az életünkben, csak dolgozunk, gyereket nemzünk, nevelünk, hogy másoknak öregkorukra legyen aki eltartsa őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.