Vizsgálatot indított a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a Penny Market ellen beszerzési ár alatti értékesítés gyanúja miatt, a Tej Terméktanács bejelentése után.

Forrás: MSN Mai Nap
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@entero: de ő nem irritál senkit a gyerekes bizonyítási vágyával. és ez az ami kicsit visszás számomra. az összes ismerősöm aki valamit elért, és már nem kell kaparnia, az csendben végzi a dolgát, némelyik fórumozik is, de egyik sem dicsekszik csak így bemondásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@nyanya001: Volt már rá példa. Pláza, kávézó, család egy gyerekkel. Apának sör, anyának sör, gyereknek semmi. A gyerek kéri az apját hogy vegyen neki egy szelet sütit, a válasz az volt hogy maradj csöndben, nincs rá pénz. Ekkor felálltam, és vettem neki 2 szelet sütit, elétettem és mondtam neki hogy egye meg nyugodtan. Közben le sem vettem a szemem az apjáról, aki megszólalni sem mert. Nem egy ilyen akcióm volt már boltokban is, ahol cigire meg italra mindig volt pénz, csak a gyereknek nem jutott semmi. Ne hidd hogy félek bárkitől is. Az üzleti élet ennél sokkal keményebb néha.
pictor
Ahol olcsó a sör azt nem vizsgálják?:))
Csolovek
Már vannak olyan tehenészetek ahol speciális hűtőkocsikról árulják a tehéntejet. Én onnan szoktam venni. 150-200 ft között mozog árban. Akinek lehetősége van rá merem neki ajánlani.
kukac50
@qxy: Meg hozzák Nekünk Magyaroknak még az is jó. Kutyakajaként hozzák és emberi étkezésre adják el. Magyarnak az is jó. Több vizsgálat kellene a behozott árukra figyelve.
entero
@Csolovek: Az üzletekben sem olcsóbb a tej literje, sőt! Ráadásul az nem is tej.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.