Házelnökünket fárasztja, hogy a nyugat beszólogat, megveti a liberális Amerikát, a szólásszabadságot erkölcsi fertőnek tartja, a véleményüket kinyilvánítókat lecsőcselékezi, az internet határok nélküliségében pedig a civilizáció pusztulását látja. Szerinte a magyar baloldal operettnácikat futtatott, de valódi nácikat kapott büntetésből. A zsidózó fórumok alá nem az ostoba kormány adja a lovat, és kitűnően érzi magát attól, hogy a Jobbik "zsidóbérencezi", míg baloldalról "nyilasozzák" a kormánypártot. Ez a tengernyi ostobaság egyetlen bekezdésébe fért bele annak az interjúnak, ami a magyarhirlap.hu oldalán olvasható. Az idézett bekezdés alatt mondatonként néztem meg, mi állhat az egyes kijelentései mögött valójában.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Az ő beszólásai biztos hogy károsak és erkölcsrombolók. Ha megszólal, nekünk mindig fizetni kell érte, pedig senki sem kiváncsi rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@Dr.luigilongo60: ...adott esetben , egy pár friss zsenge hagymát is bedob mellé !!!:))
kukac50
Mindig meg kell mondani az igazat,ki kell állni más emberekért.
Kövér tudhatná,hogy azért van a parlamentbe,hogy a Népet szolgálja és nem azért,hogy felszólítsa Őket,hogy fogják be a szájukat.
Az erkölcsről meg oktathatnák a Fideszes képviselőket!
DR Eric CARTMEN
Milyen szép lett volna, ha ebből a zsírparasztból csinálnak köztársasági elnököt !!!
kissnagy
Ugye házelnök úr Ön önmagából indul ki, amikor ilyeneket ír:
"Megjegyzem, az anonim internet lehetősége világszerte kiiktatta a közlő felelősségét, így a józan erkölcs is kiveszőben van. Senki nem felelős azért, amit ír, s ez nagyon sok emberből a csőcselékösztönt hozza ki"

Csak azért gondolom, mert engem nem ismerhet! Így belőlem nem indulhat ki ! Föl sem ismerte, hogy antagóniát, vagy inkább paradoxont teremtett
libero
Tud valamit ez a bajszos! Egykor a megfelelően kordában tartott alattvalók úgy fogalmazták meg ezt a nagy kövér igazságot, hogy "ne szólj szám, nem fáj fejem."
Aztán örülhettek annak, ha fentről a fejükre egy kis pépes meleg anyag került...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.