Kövér László házelnök a Magyar Hírlap hétfői számában megjelent interjúban azt mondta, hogy külső erők puccsal próbálták eltávolítani a posztjáról Orbán Viktor miniszterelnököt, de szerinte erre nem volt reális esély.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Jelzem, voltak előjelek! Mikor titkosszolgálati eszközökkel próbálták megtudni Dájcs Tompi nagyijának nevét...Az már egy világméretű összeesküvés része lehetett...:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pálinkafőző Rézüst: Bizony határtalan a hülyeség. Annyira, hogy azért is tágul a világegyetem.
Pálinkafőző Rézüst
@silber13: Lehet, hogy a magyar kormány tágítja???
turul72
Sajnos ez megint csak egy csont, amit a nagy többség rágcsálhat, a fanatikus Viktor fanok pedig tudnak mire hivatkozni. Fölösleges hisztériakeltés ez, kérem.
Feraj49
Én már ettem puccstortát,vagy puncs volt az? A félelemtől már Én is olyan vagyok mint a házelnök,össze-vissza beszélek és hülyeségeket.
Kövér úr.senki nem kötelezett benneteket,hogy politikusok legyetek.Most féltek mikor a TEK ,is veletek van,meg palotaőrség !Ha félsz ne menj olyan helyre ahol lőnek.A politikai pakliba ez is benne van.A világon nem ez lenne az első,és nem is az útólsó.Nagyon ijedősek lettetek.Múltkor a huszárok tompa kardjától ment a pánik,és elküldték őket a meghívás ellenére.Egy valamit elfelejtetek.Nem mindig ti lesztek a kormányon.
dodo571031
Az Amerikai kül.miniszter tanácsadója inkább fegyvert küldene jó tanács helyett hátha sikerülne a puccs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.