Feljelentést tesz a cég székhelyénél demonstráló LMP-sek ellen a Közgép - jelentette be jogi képviselőjük. Futó Barnabás, szerdán délután a Közgép épülete előtt újságíróknak azt mondta, hogy véleményük szerint megvalósult a közérdekű üzem működésének megzavarása, a személyi szabadság megsértése és a magánlaksértés is.

Az ügyvéd felhívta a figyelmet, hogy a közérdekű üzem működésének megzavarása, ha azt csoportosan követik el, 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Puskár Anett kommunikációs igazgató kérdésre válaszolva azt mondta, a cég előző nap már közleményt adott ki arról, hogy a korábban ellenük megfogalmazott vádak, amelyek szerint 350 milliárd forintnyi megbízást nyertek el, nem a cég megbízásainak az összege, hanem azoké a beruházásoké, amelyekben valamilyen formában részt vesznek. Hangsúlyozta, általában más társaságokkal együtt, konzorciumi formában dolgoznak.

A kommunikációs igazgató visszautasította azokat a vádakat, amelyek szerint törvénytelenül jutottak megbízásokhoz. Hangsúlyozta, Magyarországon nagyon szigorú szabályok vonatkoznak arra, hogyan lehet elindulni a közbeszerzéseken. A Közgép mindig a közbeszerzési előírásoknak megfelelően tesz ajánlatot, és így nyerte el a megbízásokat is - jelentette ki.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Nem történt semmi káruk! Olyan távolságra ültek egymásnak szemben bármilyen gép elfért volna közöttük.( ha nem részeg a sofőr) Kimenni bejönni is tudtak volna.
szaboria1
@KöBüKi: Most néztem meg z LMP frakció életrajz adatait egyetlen egy van közöttük aki más párthoz tartozott az is MDF-volt. Látod én is bevettem mert nem érdekeltek nem néztem utána mivel kikiáltották a szadesz utód pártjának.
szaboria1
Orbánékat miért nem vitték el amikor kordont bontottak? Akkor nem lett rájuk küldve a rendőrség, hogy beszállítsák őket.
kukac50
Atlatszo.hu: hogyan csináljunk milliárdokat néhány lépésben?
Ez lenne a közgép?
szaboria1
Nagyasszony a főnököd 4 évig elfelejtett bejárni az nem volt baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.