Brüsszel minden, Magyarország számára kirótt büntetést, fenyegetést, megtorlási kísérletet, lebeszélést abbahagyott. Így Magyarország megnyerte a válságkezelésről szóló brüsszeli vitát - jelentette...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissnagy
@ZOZO: Sok dolgot megértettem! Én egy netes fórumon biztos nem adok ki magamról ilyen sok dolgot! Már így is túlzásokba estem! Ezért furcsállottam ezt a "személyeskedést"!

Ezek az emberek (akikről beszéltél) nem akarnak sokat! Nem akarnak annyit, mint amennyi Teked, vagy Enteronak jutött! Ne hidd!
Ezek az emberek általában becsülettel minden nap elmennek dolgozni, már ha tehetik! Marx nélkül is látom, hogy bizony nagyon gyakran kihasználják őket, nagy nullák ( a főnökeik szerint), majd nem tudják kifizetni a számlájukat!
A párom visz egy vállalkozást! Van alkalmazottja! Ő jól dolgozik, becsületes, lehet rá számítani: miért ne kapjon 2x annyit, mint a máshol dolgozó szaktársai? Max. nem 3 évente cserélek autót! Így tiszta a lelkem, lelkünk! Persze mindamellett OV (hogy hogyan csinálta...) majd megduplázta terheinket...
Jómagam nagyon szeretem csinálni azt, amit 20 éve teszek! Hivatás! És- szerintem- jól is csinálom, eredményesen! De nem tudom, hogy meddig tehetem! Nem szívesen váltanék, mert tudom, hogy jól és értékes "munkát" végzek! De nem tudok belőle annyi pénzt hozni, hogy nyugodtan aludjak! Nem érdekel, hogy Entero hol nyaral, vagy milyen autót vezet.. Engem egy igazságtalanság érdekel, amire még Marx is büszke lenne: miért nem lehet ma hazánkban minden becsületesen elvégzett, tisztességes munkával normálisan megélni...
Ha erre az egyszerű kérdésre meg tudsz majd válaszolni, akkor majd nem fogod érezni, hogy bárki is irígy lenne itt!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@ZOZO: Azt,hogy leirtad biztositási ügynök mivoltodat, -talán nem kellett volna.!!!
Mifelénk a biztositási ügynök és a hogyan lehet a delikvenst minél jobban lehuzni kategória közé nyugodtan ki lehet tenni az egyenlőségjelet.!
Ugyan is! : a biztositásokkal nem a megkötéskor van baj,hanem ha - valamilyen sajnálatos esemény miatt - fizetésre,kártéritésre kerül sor.!!!
A biztositók rosszabbak mint a bankok.!!!
KöBüKi
@ZOZO: Lemaradt: - TISZTESSÉGES MUNKÁT NEM DOLGOZOL!!!
ZOZO
@sasi1115: Akkor már mind ilyenek vagyunk, nem igaz? A te rossz tapasztalatod mindenkire vonatkozik. Mondjuk a hozzáállásod alapján nem is sajnállak.
ZOZO
@KöBüKi: Másokkal ellentétben én vállalom amit csinálok, semmi szégyellni való nincs benne. Sőt, még iszonyat jól is keresek vele. Felesleges ez a nagy pofa, visszább vehetnél az arcodból. Vannak biztosítok ahol ez a divat, de nem nálunk. Te meg ne is kössél egynél sem, utána viszont ne is reklamálj ha valami nagy kár éri a házadat. Akkor persze mindenkinek egyből nagy lesz a képe, miközben biztosítása persze nincs.
sasi1115
@ZOZO: Nem is kértem hogy sajnáljál...
Te felvetettél valamit, és hoztál egy rossz példát mellé, amit csípőből cáfolni lehet. Nem kellene egyből támadni azt, aki jelenleg (bármilyen okból is, rajta kívűl álló ok is lehet) nem hasít úgy, ahogy szeretne vagy ahogy kéne. Nem cigányokról beszélsz, hanem magyar emberekről. Szóval ha támadsz, akkor legalább legyen komolyabb érvrendszered.
Ha szerinted egy olyan (lusta nem szeret dolgozni stb.) ezek közül a lecsúszott emberek közül, akkor már mind olyan?
Szóval lehet hogy régen neked bejött, de ma is elkezdenéd? Nulla megtakarítással, talán gyerekkel is? Nem hinném...
Nulla állománnyal a jelenlegi helyzetben? Csak jutalékból! Fizetned kellene rendesen a járulékot és az adót. Egyből megtudnád milyen jó döntéseket is hoz a haverod. Persze ha befizeted, csak akkor...
Ja és a korrekt biztosítóknak ebben az évben fizetniük kellett, mert globális felmelegedés van ezért jövőre az állami elvonás miatt meg csak úgy emelik a díjaikat. Nem TERHELIK rá a lakosságra. Na ilyenkor hol a vezér? Én ezt tényleg nem engedném a helyében. Most sokadik alkalma lenne rá hogy bizonyítson, de csak nem akar. De azért jó hogy jól keresel. Neked bizonyított. Csak máshol nem bizonyít...
Nem ezért lett megválasztva. Ennyi...
KöBüKi
@ZOZO: A nagy pofa valóban felesleges! - RÉSZEDRŐL.!Nem veszed észre hogy képes feled már akkora hogy nincs az a pénz amiért a borbély megborotválja.!!!
Olvasd el még néhányszor amit irtam,mert olybá tünik hogy mondandóját fel sem fogtad.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.