Jó időben indult, és így természetes menekülési pontja lett az ország kisközértjeinek a CBA, amikor ellepték Magyarországot a jól szervezett hipermarketek. A "magyar üzletláncnak" most az a célja, hogy az ország legnagyobb kiskereskedelmi cégévé váljon, és megelőzze a Tescót. A CBA 20 éves menetelése mögött a multik folyamatos szorításában véghez vitt  fejlesztések és egy keménykezű vezető, Baldauf László áll. A látványosan a Fideszhez húzó céget az elmúlt két év kormányzati döntései is segítették, a legnagyobb foltot a cég imázsán az Egymásért Alapítványnak adott gigantikus támogatás ejtette.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
Számomra a kiskereskedő,az nem a CBA.
Az egyszemélyes kisboltok.Az a kiskereskedő ! Marika néni,aki megkérdezi,hogy beteg -e még az anyukám,és friss roppanós virsli érkezett Zolikának,mert tudja,hogy szereti.A tejipar a CBA-nak 105 ft-ért ad egy liter dobozos tejet.A kiskereskedőnek 199-ért.Ez a diszkrimináció.Ugyanez kenyérrel,pékárúval.Ez nem kereskedelem,ez rablás.
coyote3
A címben benne van minden : Orbán közértese...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.