Egy belső egyeztetésen állította Orbán Viktor, hogy „ha jön az IMF, ő megy” - mondta Török Zsolt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, aki szerint fideszes képviselők is drukkolnak annak, hogy a miniszterelnök lemondjon.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hogy ott micsoda robbanás volt! Atyaisten! Csak úgy repültek a kamerák, állványostól, operatőröstől együtt!, Kálmán Olga csuklani kezdett, a háttérbéli nagy képernyőn rögvest ADÁSSZÜNET felírat kezdett villogni. És megjelent a TEK marcona csapata is csőretöltött porszívókkal. Meg a házi tűzoltóság, azt ordítva, mi az, hogy nem ég semmi? Ahol robbanás történik, ott tüzecskének is lenni kel! Berohant Garamvölgyi is a Policáj szóhurcoló, de nem mondott érdemleges dolgokat. Istenem! Firkászka, hogy te mekkora nagy marha vagy!! A főnököddel egyetemben! :-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@1951: Mit vársz az ilyen Török Zsolt féléktől? MSZP - s bunkó, nem különb mint a többi. Ennyire telik az eszükből. Azért nagyot fog csalódni amikor Orbán mégsem mond le, hát még 2014 - ben amikor ismét megnyeri a választásokat. Vajon akkor is pezsgőt bont majd?
musicnummer1
Szerintem Olgát elöre kellett volna tájékoztatni, hogy a bal fülébe is tegyenek egy fülhallgatót...Ö a legaranyosabb föszerkesztönö !!!Hogy megijedt,az természetes...de rögtön megkérdezte: Mondja, maga normális ??? ez tecccccccettttt !!!
adrenalink
@entero: Ejnye. Nem szép dolog ilyet kívánni.:) Semmivel sem rosszabb, mint a Hír tv stúdiója, az Echo tv-ről már nem is beszélve! Kálmán O.-nak nem szeretem a stílusát, de Fideszes emberkék is megfordulnak nála, no nem a "legfelsőbb körökből":), Szijgyártó Petya pl. rendszeresen bejár, hülyét csináltatni magából...
sport50
@entero: attól mentsen meg az ég,hogy megnyerje!!vagy attól félsz ha nem nyer,neked sem fog jól menni??
adrenalink
@sport50: Ha hinni lehet @entero által leírtaknak, Ő egy kormányokon átívelő sikeres vállalkozó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.