Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint felháborító Magyarország külföldi segédlettel folyó lejáratása "a vélt és mesterségesen gerjesztett antiszemitizmus elleni küzdelem jegyében".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@ernokiss: épp te küldesz dolgozni mást aki a kárpótlásból és hasonló műbalhékból igyekszel hasznot húzni?
Ha bajod van bármilyen gyilkossal vagy háborús bűnössel akkor járj abba, hogy vádold meg, tartoztasd le, vond felelősségre és ne mindenkit okolj a kitalált sérelmeidért mert ezzel csak rontasz az amúgy is kétes helyzeteden.
Szerintem te egy kapcarongy vagy akit néhány megélhetési szaralak feltörlőként használ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
patrióta01
@ernokiss: Hitlert Isten küldte erre a földre, mégpedig azért, hogy megbüntessen titeket, amiért MEGÖLTÉTEK az ő egyszülött fiát, Jézus Krisztust!(kár, hogy nem hagyta teljesen kibontakozni!)
Ez a legnagyobb bűn amit ember elkövethet!
Ti kárhozatra vagytok ítélve öcsisajt!!!
patrióta01
@patrióta01: @ernokiss: Nektek meg ezért kellene fizetni a kártérítéseket, addig amíg 1db is van a fajtádból ezen a földön!!!
Darthon1
@ernokiss: cseppet sem kedves kilincs orrú polgártársam, ezek a jelzős szerkezetek amiket itt összehordasz, kimerítik a becsületsértés fogalmát. Az összes írásod fröcsögés. Veled értelmes vitát nem lehet folytatni, mivel így ismeretlenül is lenácizol, munkakerülőzöl, stb. embereket. Veszed magadnak a bátorságot mások megítélésére. Te eddig itt nem nagyon szerepeltél, először láttam a neved. Ha nem szedsz fel egy kis vitakultúrát akkor nem leszel túl népszerű. Írásoddal ellentétben nem ugrálok és keresgélek, hanem átnézem a címeket és a nekem érdekesnek számítóakat elolvasom, ha olyan akkor hozzászólok. Ha hozzám szólnak és ezt normális módon teszik, akkor vitázunk. Ha ilyen alpári, bunkó, fellengzős stílusban teszik, első körben még ekkor is szoktam válaszolni. Azonban ha a stílusod nem változik nem nagyon fogsz találni beszélgetőtársat. Lelki tanácsadásra szorulsz, ahogy látom az írásaidat. Akarsz róla beszélni?
Darthon1
@Csizmás Kond: tényleg van fehér fűződ? :D
Bástya Elvtárs
@ernokiss: Öreg zsidó hölgy pár hete megnyerte az egyik lottó ötöst. A családja kérdezi, mit vesz rajta:
- Hát gyerekeim, mindenki kap egy hatalmas úszómedencés házat a Rózsadombon.
- Magadnak valamit?
- 1 éves világkörüli útra fizettem be... meg...
- Meg...?!
- Hitlernek állíttatok egy szobrot...
- Miiiiiiiiiii ?!
- Bejöttek ezek a számok. (Rámutat a karjára.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.