Meglepetésként hatott miniszterelnök biztos csütrötöki felmetése a Miniszterelnökségen, mert Nyitrai Zsoltról azt tartották, hogy nemcsak a miniszterelnök, de a Fidesz gazdasági holdudvarának bizalmát is élvezi. Nyitraival egy újabb fidelitasos kerül el Orbán Viktor közvetlen környezetéből, ami a Századvég-csoport további erősödésével járhat. Információink szerint a változatások mögött Lázár János áll, aki a Miniszterelnökségre való belépése után csökkenetni akarja a különféle titulusok számát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát lehet hogy ez a jani gyerek még a pávatáncost is megpuccsolja. Lehet hogy még megbánja hogy kikérte Hódmezővásárhelyről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose
Érdekes balesett 1 nap alatt 200-ezer válasz levél ment vissza ,hazugság!!!4
QQCSI
@Dr. Felipe: Ez számomra egy évvel ezelőtt vetődött fel
QQCSI
@a Pepita: Nem emlékszik az ember minden csibészre,
ebben bíznak a fideszesek is.
Hogy legyen földönfutó!
szaboria1
Nagy mágus Viktorunk!! Lézer Janit magához vette végezze el számára a meguntakat most már tegye lapátra őket. Bejön itt is a jóslatunk Gabika elvégezte a piszkos munkát a mny pénztár lenyúlásával öt is lapátra teszik hamarosan. Csak lehet Viktor mégis rossz lapon értelmezte Janikát maga mellé merte venni lehet, hogy Ő lesz a veszte.
Dr. Felipe
@QQCSI: Hát igen, a zannyitisér jani egy igazi törtető fideSS es, csak a vak nem látja és már csak 1 lépésre van a pávatáncos dolgozószobájától.
Dr. Felipe
@szaboria1: Julius Caesar is azt hitte március idusán hogy a Szenátusban minden rendben van, aztán mégis beütött a ménkő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.