Bizottságot hoz létre a kabinet és az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ), hogy negyedévente értékeljék a romáknak szóló programok megvalósulását - közölte Orbán Viktor, miután a múlt héten kezdődött konzultációsorozata folytatásaként hétfő délelőtt Budapesten tárgyalt az ORÖ vezetőivel.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Drága Barátaim! Megint olyanról megy a vita, ami evidens, csak nem mindenkinek egyértelmű!
entero! Azt, ott és úgy védesz ahogy akarsz, csak óva intelek a meglepetésektől!

Egyébként ez a cikk címe:
„Orbán: a magyarok nem fognak jövedelempótló segélyt kapni hosszabb távon.”
Ebben szó sincs a kisebbségről, de a Magyarokról annál több. A Magyar nem is kap hosszabb távon segélyt csak a kisebbségi. A Magyarnak közmunkára KELL menni függetlenül, hogy operaénekes, drámai színész, vagy esetleg filozófus. Ha bejelentkezik a Munkaügyi központba, mert segítséget várna. Na, itt tartunk!
A kisebbséginek alanyi jogon jár a SEGÍJ
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Meg lehet és egyeseknek (a kedvenceknek )szabad is ...
kumming
Azért érdekes dolgot tapasztaltam. Munkámból kifolyólag egész nap a várost járom(Debrecen). Sok közmunkás csoport sürgölődik a városban. (a munka túlzás) De valahogy cigányt nem látok közöttük, csak kissé leamortizált magyarokat. Ellenben látok rengetek cigányt csoportosan grasszálni a városban, és láthatóan nagyon jól elvannak munka nélkül. Szinte mindnek ingyen utazásra jogosító MÁK-os kártyája van, tehát regisztrált rászoruló. Na ezt magyarázza el valaki nekem miként lehetséges, hogy nekik nem kell közmunkára menni, a juttatásokért cserébe.
taglo
@kumming: Elmagyarázom..ő..ő...őő...ő...ő..nemtudom .!(hölgyeim és uraim )
kumming
@taglo: Köszönöm a kielégítő magyarázatot. Már értem. :)
alfás
@kumming: na én pesten ugyan ezt teszem,és ugyan ezt tapasztalom.de!!!,itt ha seprű van a kezében,akkor a sebessége,kb:10m/1.5 óra.és megint csak beigazolódik,hogy hiába kap munkát (a szellemi képességének megfelelőt), n e m f o g d o l g o z n i ! ! !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.