Bizottságot hoz létre a kabinet és az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ), hogy negyedévente értékeljék a romáknak szóló programok megvalósulását - közölte Orbán Viktor kormányfő, miután a múlt héten kezdődött konzultációsorozata folytatásaként hétfőn az ORÖ vezetőivel tárgyalt Budapesten. Az MSZP szerint a cigány kisebbség ma nagyobb kiszolgáltatottságban él, mint a rendszerváltás óta bármikor.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
"Kedvenc miniszterelnököm" megint téved. Nagyon is jól meg lehet élni Például Hagyó Miklós, "Súslág" és társaik. Hol ez-hol az bukik meg.Akkor még nem is beszéltünk rólatok a törvényesség őreiről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Orbán kedvencei, a gazdag állampolgárok eddig 242 milliárd dollárt
vittek ki offshore cégekbe, kikerülve az itthoni adózást !
Csak ismételni tudom !
Ez az összeg a teljes adósságunk kettő és félszerese !
A kormány mégsem tett és nem tesz lépéseket ! Vajon miért ?
A teljes NAV állományt erre kellene ráállítani !
Európában nincs ilyen bűnöző banda mint mint nálunk !
sza
@nyanya001: De naív vagy szerinted ők hova viszik a pénzüket?
radios45
sonderkommando
Akkor éljél meg te is 22800Ft. -ból mert nekem nem kell, eme szemét kormány alamizsnája, + a sok élösködő fideszbirka aki dolgozik, az meg 47ez.ft.ból.
Jövőre megszünik az f.h.t., ennek örülsz és azt hiszed, nem kapnak a cigányok segilyt, nagon tévedsz,ők a családi adózás, +bevezetendő járulékcsökkentésből 15+20ez.ft nyernek majd, és minden másra jogosultak lesznek, mivel többségük, nagycsaládos.
Akikkel kicsesznek majd, azok a 2-3szakmával rendelkezők, 25-30évet ledolgoztak, rendelkeznek némi szaktudással, csak a mai gazdasági válságos, álságos vadkapitalizmusban, helyzetben nem kellenek sehova, nincs munkalehetőség.
Ezért kell őket éhhalálba öngyilkosságba kergetni, meg trogert csinálni belőlük, te szerinted?
Mert a vezír és a nagypofájú semmire kellő fideSS képviselők,politikusok, mind ezt szajkozzák, erőltetik ránk.
Nincs gond ebből, majd jövőre, mikor tényleg nem jár segély, megtudjátok mi az igazi bünőzés, amikor minden éjszaka kirabolnak, egy pár családot, legyilkolják, meglopják egymást az emberek, szétlopják az erdőt, a vidéki falvakat,akkor majd rájössz, milyen xar a helyzet
sonderkommando
@radios45: Erről beszélek én is. A cigányok esetében évente milliárdokat lehetne megtakarítani, ha nem kapnának semmilyen állami támogatást. Náluk ott a gond, hogy vagy sokan vannak (egy családban), vagy valamilyen fizikai, mentális probléma van a kölyökkel.
Dolgozni a nagy részük nem is akar, egyszerűen (vissza)élnek az állami szociális rendszerrel. Ezt is bűnözésnek nevezem, mint ahogy példát nem mutató politikusaink húzásait is.
Ezzel szemben a magyar családok egészen más helyzetben vannak: kevesebb gyermek, más mentalitás. De ez nem szempont és ezen kellene változtatni.
(Nem csoda, ha fogy a magyar! Az sem, hogy a nyakunkon szaporodnak a cigányok, hiszen ez a helyzet számukra ideális + ehhez járul hozzá a BTK által minősített bűnözés is!)
jancsik68
Akik ellopták a magánnyugdijakat azok az igazi bűnözök,s milyen jól megélnek belőle,s akiktől ellopták azok sinylődnek.
Dr plágium
Érdekes dolog ez, sokan élnek bűnözésből luxus körülmények között.
A becsülettel dolgozók pedig éheznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.