A Gyulai Törvényszék első fokon elutasította a Békés Megyei Főügyészségnek a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület feloszlatására irányuló keresetét szerdán; a főügyészség az egyesület gyöngyöspatai és hajdúhadházi kisebbségi és emberi jogokat sértő tevékenysége miatt fordult bírósághoz.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Kíváncsi lennék arra ha kreolok alakítanának polgárőr-csoportot és kollektív egészségügyi sétákat tartva "belámpáznának" pár ismert szkinhed udvarába, hogy ahhoz mit szólnának a nagytiszteletűek. Ez így nagyon igazságtalan. Egy kisiskolás átlátja ennek a fonákját.
ernokiss
Egyébként is ha van államilag elismert és támogatott polgárőrság (Túrósék) akkor mi a túrónak kell felhígítani a válogatott és tesztelt állományt ezekkel a paramilitáns jellegű, politikai szervezetek által támogatott - kizárólag rasszista alapon gondolkodó - vadbarmokkal? Nem elég a jobbik támogatása, most még az ilyen-olyan félkatonai szervezeteiket is állami pénzből- az adóforintjainkból- tartsuk fenn, miközben azt hangoztatjuk mindenhol, hogy szociális ellátásra nincs pénz, meg a rokkantak között még a végtaghiányosak is menjenek dolgozni? Nagyon nem szeretném ha az én adómból tartanák el ezeket a dologtalanokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.