20 amerikai kongresszusi képviselő írt levelet Áder Jánosnak és Orbán Viktornak a Csatáry-ügy „teljes körű és gyors” lefolytatását kérve. A levélírók „a lehető legnyomatékosabban” kérik „a hírhedt náci háborús bűnös" haladéktalan felelősségre vonását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ernokiss
Az öreg sado-mazo náci. Élete utolsó szakaszában elérte, hogy nagyon szűk pátriáján kívül az egész világ üldözi. Erre mondják, hogy Isten nem ver bottal. Teljesen megérdemli ami történik vele. Állítólag gyermekeket is vert korbáccsal és aki rászólt arra rámozdult a vén xarházi, azzal, hogy "aki szívbajos az ne menjen a téglagyárba (gettóba)". Egy perc szánalmat nem érdemel. 97 éves és úgy látszik földi igazságszolgáltatásra várnak ott fent, addig nem akarják elvinni.
Hellcat
Szerintem meg az amcsik csak ne ugassanak, hanem arról meséljenek, hogyan hurcolták annó a négereket rabszolgának ezresével, most meg úgy vannak velük mint mi a cigányokkal. Nagyon nagy képmutatás ez tőlük. véleményem szerint...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.