Bár már leszedték Facebook oldalukról egy olvasónk megörökítette a Jobbik Ifjúsági tagozatának csodálatos felhívását. A sárga csillag gyönyörűen megformázott alakja mellett felhívnánk a figyelmet a baráti rúgás (hiszen valószínűleg a zsidó figura csupán lökést kért egy nagy ugráshoz), küldő fiatalember hagyományőrző karszalagjára. Mi is azt hittük elsőre, hogy a szöveg a 300 című film azon jelentére reflektál ahol a Spártaiak a követet belerúgják a feneketlen kútba, de aztán rájöttünk a hagyományőrző fiatalember egy nagy rúgást ad a zsidó fiatalembernek, hogy így jusson még feljebb Magyarország. Hiszen ha nem így lenne akkor ez egy ordas nagy náci szenyzsákság lenne. Szánalom a köbön, a Jobbit IT facebook posztja: [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gergely
@ernokiss: Nagyot mondtál öblíthetsz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ernokiss
@gergely: megint elloptad anyu lap-topját? Nagyon el leszel pi...ázva!
kerék
@ernokiss: Az olyanok miatt mint te tart itt az ország, a kedves kis barátaid tönkrebasszák az országot, ellopnak mindent, a cigányokat meg hagyják szabadon garázdálkodni...Ha Ti nem csinálnátok ezt a szélsőjobb se erősödött volna meg ennyire hülyegyerek, azért gondolkozz már..."Minden akciót reakció követ" vagy "Ok-okozat", amelyik tetszik, úgyse tudja felfogni a kis agyad.
sonderkommando
@ernokiss: Csalódást okozok neked!
Nekem zsidókhoz, buzikhoz, bűnözőkhöz, cigányokhoz semmi közöm.
A többségi társadalom tisztességes, dolgozó, adót és járulékot fizető szegmenséhez tartozom, tehát nem fogok Csatáry sorsára jutni. he he he...

Ráadásul a magamfajta "náci", akinek fontos az ország sorsa, aki népnyúzó, hazug, fehérgalléros politikus bűnözők, bűnöző cigányok, szivárványszínű seggüket riszáló homokhuszárok, und so weiter nélkül képzeli el a jövőt, bizony nagyon-nagyon sok van.
Azért, mert nekik van igazuk, az ő hozzáállásuk az elfogadott, és nem az, hogy pl. az általad pártolt cigányok az általunk létrehozott javakból részesülnek a semmittevésért! A társadalomnak nagyon jót tenne, ha ezek és a magadfajta zsidó vagy cigány antiszemita nem lenne.
A hozzád hasonlókból viszonylag kevés van és lesz. Erre majd adott esetben rájössz...
kerék
@ernokiss: Látom nem vágod, a cigányok többször annyi pénzt kapnak a kölykeik után mint az átlag ember havi fizetése. ( Csak úgy megjegyzem , ez a pénz átlag 200 000 Forint adómentesen, persze ez a kölykök mennyiségétől is függ...)

És szerinted honnan van ez a pénz? Hát a Te adódból, ami annyit tesz, hogy itt minden dolgozó eltartja a családját, emellett pedig amit adózik annak nagy része a cigányokhoz kerül, így eltartja azokat is, így nyugodtan lehet mondani rájuk, hogy paraziták, hiszen emellett még ki is rabolnak ha kedvük tartja.

Még valami: Én nem azért viszonyulok így a cigókhoz mert erre tanítottak, hanem azért, mert megtapasztaltam, hogy milyenek. Ha nem lopnának, gyilkolnának össze vissza, hanem dolgoznának mint minden normális ember akkor nem utálnánk őket ennyire.
Gondolom te szereted őket, de egyel sem találkoztál még miközben késsel a kezében cigit kunyerál tőled...

De úgyse fogod ezt felfogni soha, mert inkább azokat véded akik egy nap betörnek hozzád, téged leszúrnak, feleségedet megerőszakolják és kirabolnak. Akik meg ez ellen vannak, dolgoznak a megélhetésért, azokat meg utálod...Te tudod haver de egyszer nagyot fogsz koppanni...
sonderkommando
@kerék: Hagyd, a mordori sötétség birodalmában nem győzhetsz! ernokiSS-nek már többen magyaráztuk a történetet, de szerinte a társadalom hulladékait nemcsak kötelességünk eltartani, hanem örülnünk kell bűnöző és élősködő életvitelüknek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.