El tudja képzelni, hogy fél éven át akut fogfájással éljen? Hogy csaknem egy hónapot kelljen várnia arra, hogy egy szakorvos egyáltalán megnézze és gyógyszert írjon fel a fájós fogára, és több mint 21 hetet arra, hogy kezeljék is? Mit érezne, ha mindez a fájdalomtól szenvedő gyermekével történik?

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: kekesfekete
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kekesfekete
úgy látom ennél a hírnél sokkal fontosabb a főoldalon, hogy a cápa foga vagy az emberé az erősebb, vagy hogy Anikó mellbimbókkal bíbelődik... és még sorolhatnám. Sajnos, hogy a téma nem érint meg embereket, legalább annyira, hogy a fogyatékos gyereket nevelő ismerőseinek felhívná rá a figyelmét, hogy figyeljen, olvassa és ha teheti már megelőzésként kérjen időpontot, mert ha baj van, hová fog fordulni?
Darthon1
Ez durva! A cikk miért nem ír valamilyen számlaszámot, ahol segíteni lehet?
kekesfekete
@Darthon1: Ennek a cikknek a célja nem a gyűjtés, hiszen az egyetlen gyermeken segítene. Sajnos direkt, vagy "nemtörődömségből" a fogyatékkal élő 18 éven aluli gyermeket érinti, akiket mentális vagy egyéb állapotuk miatt sima fogászati kezelésen nem lehet ellátni. Hiába van meg sok kórházban a technikai feltétel, a fogmegtartó kezelést az OEP nem finanszírozza, igy a kórházak nem vállalják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.