A kormányszóvivő szerint terjedni kezdett a magyar unortodox gazdaságpolitika az Európai Unióban, mivel kedden Franciaország vezetett be a magyarországinál kétszer nagyobb tranzakciós illetéket, majd szerdán Szlovákia vetett ki szektorális különadókat.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
"Giró-Szász: Nem igaz, hogy az állam veszített a nyugdíjvagyonból"

Orbán Viktor áll a tükör előtt:
- A szemem az anyámé, a homlokom az apámé, az állam én vagyok.

Hja, ha így nézzük, akkor stimmel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A gyorsan romló piaci körülményekhez az NGM−ÁKK páros nem tudott alkalmazkodni, az alap 2011-ben 607,6 milliárd forint átvételi értékű értékpapírt adott el, az ügyleteken elért összbevétele 589,2 milliárd forint volt − vagyis 18,4 milliárd forintot bukott az állam az átértékelődési veszteség miatt. Az eladások nélkül nem teljesültek volna a költségvetési befizetések, az alapkezelő ezért vállalta a veszteséges értékesítést. A befektetett eszközökön 23 milliárdos kamatbevételt realizált az alap − igaz, ez veszteség nélkül is teljesült volna.
entero
@nyanya001: Ez mind az Index hírportálján volt megtalálható? Már csak azért mert elolvasnám én is, mivel van ami igaz ebből van ami viszont nem. Nem tudnád belinkelni hol van? Előre is köszi.
sport50
na szegény giró-szász,még elmond egy párszor ilyeneket,aztán ő is megy ahová selmeczi meg akiket a vezér kirak bábnak!
dr. prédikátor
Girnyóka!!! te hülyébb vagy mint az elődöd a zselés prütyi!!!Hazudtok éjjel meg nappal a bértollnokaitokkal együtt.
turul72
Francia tranzakciós adó: "A 0,2 százalékos adót azon vállalatok értékpapírjainak adás-vétele után kell fizetni, amelyek székhelye Franciaországban van. Kivételt képez az olyan társaságok papírjaival folytatott kereskedelem, amelyek tőzsdei értéke az egymilliárd eurós küszöb alatt van. További 0,01 százalékos adót vet ki Franciaország a magas frekvenciájú kereskedelemben lebonyolított t bizonyos tranzakciókra és az EU államkötvényekre. Ezek azonban azokat a vállalatokat és személyeket érintik, amelyek és akik Franciaországban adóznak. Teljesen adómentes marad a normális vállalati és államkötvények vásárlása."
Ez 109 francia céget érint, és nem az egész lakosságot.

Szlovák különadó: a bankokra vetettek ki különadót, ami a magyarországi adónak arányaiban kb. egynegyede.
Ahol van még bankadó Európában, az nagyjából egy tizede a mienknek.

A többi csak magyarázkodás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.