A Fidesz-frakció elfogadhatatlannak tartja Mirkóczki Ádám jobbikos országgyűlési képviselő faji megkülönböztetésre irányuló törvényjavaslatát, amely bőrszín alapján csoportosítaná a bűnelkövetőket - közölte a kormánypárti képviselőcsoport csütörtökön.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Miért? A segély bőrszín alapján történő megállapítása, a minden követelmény nélkül jutatott ház, lakás, a külön elbírálás az integrációra, amely persze soha nem lesz megoldható az nem rasszista a magyarokkal és az országban élő nemzetiségekkel szemben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
@Sííva: + ha nem kapnak meg valamit akkómeg:há azé me cigán valyok???
+tavaly:Mé csak a magyarok kapnak segélycsomagot(ugye az árvíz után).
Darthon1
Valóban az. De jobbat nem találtak ki még. Ugyan milyen kategóriába sorolnátok ezt a családot a következő bejátszásban? Nem szeretném őket a szomszédaimnak! Felzárkóztatni kétszáz év. Jó lenne végre a valós problémákról beszélni, nem valamiféle liberális álhumánum nevében ! Különös tekintettel az 5 perc körüli részre a gyerekeim osztálytársának sem szeretném az ő gyerekeiket. Nem azonos az alap álláspont, amellyel a nevelést folytatjuk. A cigány politika eddig a nekik juttatott pénz lenyúlására terjedt ki. Integrálásuk jó lenne, de a jelenlegi tömbökben élés ezt nem teszi lehetővé. Jelen állapotukban sokkal inkább idomításra van szükség, mint nevelésre. Tisztelettel elnézést kérek attól a 10-20 % körüli cigány honfitársamtól, akik integrálódtak, taníttatják a gyermekeiket és szenvednek ettől a tanulatlan, követelőző, törvénytelen rétegtől, amely nekik tesz nagyon nehézzé a társadalomban élést. A gyógyulás kezdete a helyes diagnózis felállításával kezdődik!
www.youtube.com/watch?v=oJTbzgCtRC8&feature=player_embedded
Darthon1
@köhögő bolha: azt hiszem ez csattanós válasz a rasszistázó szobanövényeknek! Köszönöm!
DogAdventures
- Mi a különbség az elütött kutya és az elütött cigány közöt??
- ???
- Az kutya előtt van féknyom!
Zsoel
Kár. Biztos többre mennének vele, mint azzal, hogy most minden bűneset után találgatni kezdenek az emberek, hogy a navajonki indiánok követték-e el, vagy nem. Akkor legalább statisztikailag is alá lehetne támasztani az általában indokolt gyanút.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.