Egy 26 éves jánoshidai, büntetlen előéletű személy azzal fenyegette meg az amerikai kormányt, hogy támadást intéz a Fehér Ház ellen. A magyar Terrorelhárítási Központ emberei lekapcsolták.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Egy félázsiai kis lovas nemzet gondolt egy merészet. A teljes haderő (1 lovashadosztály és pár Gábor Áron mintájú rézágyú) Fiuménél behajózik. Gyorsnaszádokkal átkel a gibraltári szoroson majd nyugat felé veszi az irányt. Pár hét alatt észrevétlenül átkel az Atlanti óceánon és kiköt előretolt bástyánknál Kubában. Kubában legfőbb szövetségesünknél Fidesz Castro kormányzó országában feltöltjük készleteinket, élesítjük fegyvereinket majd a haditerv kidolgozása után egy pusztító terrortámadást hajtunk végre (hátrafele nyilazással) egy colorádói indián rezervátum ellen.
Ezzel megkezdődött a történelem harmadik világháborúja.
Csizmás Kond
@Dr. Felipe: Na és ha nem félázsiai volt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok