Csaknem 420 embert érintő átszervezést jelentettek be csütörtökön a rendőri szerveknél, több osztály jogutód nélkül szűnik meg. Várhatóan szeptember végén fejeződik be a rendőrség átalakítása - értesült az MTI Hírcentrum csütörtökön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
És így most korengedményes nyugdíj nélkül mehet a 3.14csába! És mit fognak csinálni, talán senior állomány, de akkor miért rúgják ki!? 40-60 évesen a kutyának se kellenek! Tetű kurmány!!!
marlin
Ja, pszichológusok!! :))
Meg a "pintérdroidok" csőretöltve, hogy lefegyverezzék a "kirúgottakat"!!
ideals2012
Ja, nálunk is lesz átszervezés, illetve már folyik..- kiváncsian várom a szeptembert.. - nekem mit osztanak, vagy nem osztanak..
másvirág
Mint kivűlálló úgy látom,ha nem robbantják szét egyszerre az egész osztályt :megmaradt volna egy "korrupt mag"! Rövid idön belűl újraszervezödne visszatérne a "maffiás" korszak .
Erre hivatott rendöröktöl pedig nem azt várja el az állampolgár,hogy "fülest" adjon az alvilágnak.
Minden felfüggasztett rendört új állásajánlat várja. A várható keresetekben elképzelhető negativ változás. (Sértödés neheztelés biztos lesz.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.