A megözvegyült Anikó asszony jólétét biztosítaná a törvénymódosító javaslat, amelyet Lázár János terjesztett be képviselői önálló indítvány formájában augusztus 10-én. Az indítványban az áll, hogy amennyiben a miniszterelnök a hivatali ideje alatt elhalálozna, a havi kormányfői illetményt az elhunyt nyugdíjaként vegyék figyelembe a hozzátartozói nyugellátás meghatározásakor. Miért hagyná magára hőn szeretett népét a Kedves Vezető, Orbán Viktor? A félázsiai népekre jellemző politikai berendezkedésű országokban erre a kérdésre négyféle kézenfekvő válasz is adódik: 1. A Kedves Vezető gyógyíthatatlan testi kórságban szenved, amin a kitűnően képzett orvosok krémje sem tud úrrá lenni. Ideje tehát, hogy hálás népe választott vezetői közreműködésével gondoskodjon családja jövőbeni anyagi biztonságáról. 2. A Kedves Vezető gyógyíthatatlan lelki nyavalyában szenved, ami már a legközelebbi jövőben szükségessé teszi azt, hogy pozíciójából távozzon. Ám mivel a félázsiai származékok...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
@entero: Neked már megint nem mondták meg??
"A hír szent, a vélemény szabad! – Szabad ország, szabad sajtó!"

Hogy gondolod ezt a "ti új média törvényeteket"??
Már a mostanival is baj van!!
Mit gondolsz, hol van az agymosottság határa??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sóher
Csak nem érzi,állitolag kezelésen van Ausztriában,kevesett keresett 2-év alatt csak 100 millát?Nem csoda győzzőn az igazság++++++
Pálinkafőző Rézüst
Ne bántsátok már! Szükségünk van rá! Nálunk most szakadt szét az egyik boxzsák.
kedwes
@KöBüKi: Minden nappal közelebb kerül!
entero
@KöBüKi: Azért ez már BUNKÓSÁG!!! Mi ez a mariablogja.wordpress.com már megint? Egy újabb Fidesz ellenes alakulat? Remélem 2014 után a médiatörvény megteszi majd azt is amit eddig még nem. Persze ahhoz egy újabb 2/3 kellene, de hátha.
guszty
@entero: A kétharmad már most egyharmad. És ez csak kevesebb lesz.
No_Fidesz_No_Problem
@entero: Nézd, a posztban vázolt forgatókönyv napi rutin a Fidesz-féle diktatúrákban. Nézd meg, mit műveltek az elvtársak Politkovszkajával, Litvinyenkóval, Juscsenkóval, Timosenkóval.
Dr.luigilongo60
Remélem a tomahawkját és a nyilait már előkészítette, ugyanis az örök vadászmezőkön senkit nem érdekel a múltja, magára lesz utalva megélhetés terén.:-)))
soljanka
@entero: nem kell ehhez semmilyen blog. ( én pl el sem olvastam)
Ahogy nekem,úgy rengeteg embernek -még ha morbid is- ez juthatott elsőre eszébe, amikor elolvasta lázárka újabb szüleményét.

Ha ennyire barom viktor játszótársa, akkor számoljon kijelentései következményeivel.
marlin
@entero: Neked már megint nem mondták meg??
"A hír szent, a vélemény szabad! – Szabad ország, szabad sajtó!"

Hogy gondolod ezt a "ti új média törvényeteket"??
Már a mostanival is baj van!!
Mit gondolsz, hol van az agymosottság határa??
KöBüKi
@entero: Népünk ellenségeinek csak ellenségei lehetnek,no és talpnyalói.!!!
Viktorodat most magához szólitaná a mindenható a sok gonoszságáért: -országunkban nemzeti ünnep lenne.!!!
@guszty: 10 % alatt valahol.!!!
másvirág
Mit reménykedtek ? Úgy jártok Bakker mint Leninnel !
Lenin :Élt
Él
Élni fog
Tessék a nevet felcserélni . Na mi lesz a végeredmény ?
Eddig is jól élt .
Most is jól él !
Aki nem akarja ,hogy jól éljen =készűljön fel,hogy ő se fog sokáig. :-)
Dr.luigilongo60
Vezírünk elolvasta Lázas nertárs indítványát, majd mélyen a tükörbe nézett és aszonta:..Atya ÚR Isten, nem elég hogy szarul nézek ki , ráadásul tényleg szarul is lennék?
Hát Jánosom szerint...tényleg.
Pálinkafőző Rézüst
@entero: Freudi elszólás:Freudi elszólás az, amikor az ember olyan dolgot mond, amit ideális helyzetben sosem mondana, ugyanakkor tükrözi belső vágyait, illetve gondolatait.
Az öreg büszke lenne rád, ha látna, hallana..:)))
profon
Senki halálát nem kívánom. Remélem látni fogja majd mikor minden se,,nyalója a börtön felé vonul és a nagy fekete autó az Ő háza elé parkol le: Viktor, Viktor ,minden visszahoztál ami ellen állítólag harcoltál. Generációnk nevében én kérek bocsánatot!
Pálinkafőző Rézüst
@profon: ennek a malaceledelnek ez volt végig a szándéka! Beszopatta a 2/3-ot szépen. Ami persze tudjuk, nem 2/3.ad, csak a szokásos fideszes csúsztatott számítás szerint annyi. Elnök úr, lassan lépnünk kell!!
Mobil123
Na jól van, annyit még összekaparok, hogy vegyek gyorsan egy fekete ruhát a temetésre.
Darthon1
@profon: sajnos az elmebetegség büntethetőséget kizáró ok. Amúgy én is készítettem az ünneplős öltönyömet!
kukac50
@Bástya Elvtárs: Más özvegyeknek miért nem jár? Mert a házastárs halála óta eltelt 10 év Akkor annak az ötvenes embernek aki meghalt miért kellett járulékot fizetni?
Azoknak az embereknek hol van a befizetett pénzük?
14 éves korától dolgozott amikor az általános iskolából kimaradt,majd negyven évig vonták tőle a járulékot. A feleségnek meg nem jár a férj után a nyugdíj kiegészítés.
Aki eddig is jól élt annak jár, aki eddig is szegény volt ,most egyedül a kevés nyugdíjból tengődik annak nem jár. Hol van az igazság?
kukac50
Hülyeségbe nem lehet bele halni!
A jó Isten megelégelte volna az ámokfutását?
atram
Micsoda primitív, mocsok szöveg ez már megint?
Rézangyal
Nincs ebben semmi primitív. Egy ország gyűlöli Orbán Viktort és csatlósait! Igazi Nemzeti Ünnep lesz, ha végre eltűnnek a palettáról!
perta
Hát koszorúra egy vasat sem, inkább a gyógyszertárból a műkönny!
nahát
@Rézangyal: tévedsz ,csak az ország fele gyűlöli, a másik fele örül hogy nem a maszop kormányoz
darwin
@nahát: Ha jobban belegondolsz,akkor az emberek 90 %-a egyik mostani pártot sem szeretné viszontlátni soha többé.
kinyílt a bicska a zsebemben
Már is gyászolok. Ennyi pénzt kiadni a költségvetésből,, annak a szegény özvegynek, akinek pusztán legalább 38 ingatlan volt a nevén 2010-ben!
img406.imageshack.us/img406/7453/levaianikovagyon.jpg
Hellcat
@entero: Jajistenem...az általad jónak beállított médiatörvény miatt lehetséges az most az országban hogy aki csak tévét néz esetleg az olyan szinten van politikailag mint te...agymosott! Talán már csak az interneten lehet olvasni rendesen híreket, bár itt is kitörölték már 1-2 hozzászólásom amit nem értek hogy miért, lehet az orbánod keze ide is kezd elérni.
KöBüKi
Jó és még jobb!!!De mi a lófüttyért huzza ilyen sokáig.!!!
sóher
@entero: Reméljük nem lesz ,az emberek a pénztárcájukon látják hogy a fityesz csak maguknak,ill a gazdagoknak tesz jót!Egyébként a 2/3 nem létezik csak 1/3-ad
libero
Nyugdíjas vagyok. Olvasgatom a hozzászólásokat, a hozzászólók "nevei" visszaköszönnek, minden lapon nagyon aktívak.
Általában bírálják a kormányt, Orbánt, a vezetést...
Ennyi okos ember! Naponta 20 órát ülnek a billentyűzet előtt (feltételezem, nem munkahelyen, valószínűleg ők is nyugdíjasok...esetleg rokkant nyugdíjasok?!). Vagy talán éppen "hivatalból" köpködnek?
Amúgy mikor dolgoznak? Vagy éppen aktív ellenállóként írkálnak, gondosan ügyelve arra, hogy két gyufaszálat se tegyenek odébb, csakazértse, az Orbánnak?
Annyira szeretik a "bélelt" nokiás dobozokat, hogy nincs szemük a látásra? Vagy éppen az a bajuk, hogy m á r nincs alkalmuk a potyázásra, nokiás dobozt csak üresen látnak a hulladékgyűjtőben?

Sógoromra emlékeztetnek. Már hetvenes éveit tapossa, bírálta a kommunistákat, később az éppen soros vezető pártokat. Egyetlen választáson sem vett részt. Ifjúkora óta nem józanodott ki, elitta az eszét. Szivacsos agylágyulása van, minden alkatrészét szét itta, egyedül a nyelve ép még. Szid mindent, mindenkit. Igaz, belefér az idejébe, már régóta nyugdíjas.

Akinek nem inge, ne vegye magára!

Tudom, vannak hibák a mai politikában is. Totál csődben vette át a kormány ezt az országot, a nemzetközi reakciók (káröröm, betartás...) miatt vette vissza ennek kommunikációját a kormány. Ettől a tény azért még tény maradt!
Évtizedek óta végre megindult valami egy más irányba. Ha a kommunizmus építésére generációk idejét szánták rá, a visszautat sem lehet máról holnapra megtenni. Türelem!
Január
@Mobil123: Nem kell sokat kaparnod, elmégy a legközelebb turiba és ott fillérekért már vehetsz is ez nem akadály...
Dr.luigilongo60
@libero: Rendkívül brilliánsan jellemezted Magad és néhány társadat, csak pár évet késtél és anno Gyurcsány volt a célpont.
Dr. Felipe
Oszt milyen alapon járna kiemelt juttatás özv. Lévai Anikónak? Mennyivel különb ő egy balesetben meghalt bányász vagy tűzoltó özvegyénél?
No_Fidesz_No_Problem
@libero: Közöd?

Nem tetszenek a "tollforgató terroristák" cikkei alatt kommentező "névtelenek"?

Netán a szólásszabadsággal van bajod?

Esetleg a gyógyszereid gurultak el?
dr. prédikátor
Azt a napot kell nemzeti ünneppé nyílvánitani amikor a cigus fecalicust lábbal előre viszik. ki.
marlin
Hááát!!!
Visszaolvasva a kommenteket lehet, hogy nem a közeljövőben fog exitálni a zOrr bán, - de "igény lenne rá"!!
Mobil123
@libero: Igen, akik itt irkálnak Okosak, azt hogy mikor dolgozunk neked aztán semmi közöd hozzá, mivel nyugdíjas vagy és qurva eszesnek gondolod magad. Azt hogy a vezéred milyen állapotba vette át az országot, néz utána még egyszer -kétszer, hisz nyugdíjas te ráérsz, MI addig dolgozunk, hogy járulékot és adót fizessünk. Gondolom te nem azon nyugdíjasok közé tartozol akik 50-60000,-Ft nyugdíjat kapnak, mert azok nem érnek rá itt bennünket basztatni. Ja és nem a munka helyünkről köpködünk, hanem a pihenő időnkben, amit nem te fog beosztani!!! /ja kurvára nem vagyok kíváncsi az irkálásodra!!!/
entero
@libero: Nincs esélyed meggyőzni itt az embereket, látod én is hiába próbálkozom. Azért örülök annak hogy egy nyugdíjas mást is észrevett mint a legtöbb. Vannak hibák persze, de ennyi hiba kijavítására ami az elmúlt években volt kevés még ez az idő. Még legalább 4 év, és ha utána sem lesz érdemi változás nagyobb számban, akkor tényleg lehet hogy valami nincs rendben.
Mobil123
@entero: Hát engem ne is akarj meggyőzni, sem te sem más!!!
marlin
Vajon hol az "agymosottság" határa??
Ezeket látva besorolhatjuk a "világegyetem" mellé!!
atram
Rézangyal, legfeljebb az ország egyharmada gyűlölheti Orbánt, nemde?
soljanka
@libero: "Naponta 20 órát ülnek a billentyűzet előtt (feltételezem, nem munkahelyen, valószínűleg ők is nyugdíjasok...esetleg rokkant nyugdíjasok?!). Vagy talán éppen "hivatalból" köpködnek?
Amúgy mikor dolgoznak" -
Tudod van évi szabadság is, és mivel pénz nincs nyaralásra, marad a net.

"Évtizedek óta végre megindult valami egy más irányba." - Nos épp ezért "köpködünk" itt napi 20 órában.
Mobil123
@Január: Rongyok a szekrényemben is vannak, de olyan estélyi amiben elmennék ennek a hatalom vágytól szenvedő alaknak a temetésére olyan nincs. :'-(((
KöBüKi
@Mobil123: Én rongyokban is elmennék,csak mielőbb kellene!!!
Mobil123
@KöBüKi: Hát azért adjunk meg a módját, az igaz hogy minél előbb annál jobb!!!
sóher
@libero: Nem kell elfelejteni 2002-ben totál üresen adták át,de ha ennyire totál csődben vagyunk akkor miért nem ésszerűen kormányoz a királyod? miért nem munkahelyet teremt,miért stadionokat épit,ill csak Fecsút van a világon?Az adóval maguknak 500-zeret adtak tőlünk 30-40-ezret elvett soroljam ez csak ami eszembe jutott,ki és mikor miért ir semmi közöd lépjél lelépés!
Dr.luigilongo60
@sóher: 2002-ben, volt olyan minisztérium, ahonnan az értékesebb bútorokat, fénymásolókat is elvitték az átadás előtt.
Rühes, mocskos banda.
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: 12 állami gazdaság??, az utolsó utáni pillanatban?? :)
Pálinkafőző Rézüst
@Dr.luigilongo60: és titkosítotték a tulajdonosi kört (köröket)!! Persze marha nehéz kitalálni...:)
Dr.luigilongo60
"
Magyarok...kezdödik a jövö! csödörböl vödörbe! elbuktak a korruptak most jön a vasfegyelem! nemzeti egység-aki nincs velunk az ellenunk! (és fogja be a pofáját!)

huhu...fidesz az arrogancia kezd megmutatkozni nálatok máris...minden áron múszály megalázni a Bajnai-kormányt hogy aztán rájuk lehessen fogni a megszoritásokat...

Olyan jo tudni, hogy azert vannak NORMALIS emberek Mo-n, igen rovid a nep emlekezete, de majd meg fizetnek erte. Ez hasonlo Bush, Jr. eroszakos, titkokat takaro viselkedesevel. Ez nem a roma csavo, Ormanyos, sajat otlete ez a Bush, Jr. 2001-08 forgatokonyve. Sajnos lattuk annak is mi lett az eredmenye, ket elevesztett haboru es egy gazdasagi vilag valsag, ami a magyarokat is erintette. Most otthon is ezt vegigzongorazza az Orban kiralyfi, de megerdemlik a csodatvaro pogarok otthon."

2010 április 26.-ai hozzászólás
libero
@No_Fidesz_No_Problem: Egyesek könnyen vannak.
No Agy, no Problem...
libero
@Horizont: Látens államcsőd volt, csak nem volt célszerű reklámozni, mert egyes külföldi "jóakarók" hiéna módjára gyülekezni kezdtek, már az első (csődre vonatkozó) kis hírek hallatán is.

A gödör legmélyén voltunk, hála pártotok "eredményes" ténykedésének...
libero
@Dr.luigilongo60: Gyurcsány(i) elvtársad OKKAL volt célpont...
libero
@Horizont: Egyetértek, a 22 év türelem már valóban kezd egy kicsit sok lenni...
Mégis, mintha mostanában mernének a "nagykutyák" egymás bilijébe belenyúlni. Kicsit túlságosan is sok volt az Antalli megértés, amit a követő pártok is továbbvittek: rend csinálás helyett pótcselekvésekkel, verbális küzdelmekkel próbálták a rendet megteremteni. Régi tapasztalat pedig, ha a szemét belepi az embert, akkor már seprűt, lapátot kell ragadni!
libero
@sóher: Érdekes... Nem ésszerűen kormányoznak, nagy a sírás-rívás a bukott oldalon. Meg a bírálatok, széltében, hosszában.
Aztán CSEND, amikor a többi ország is "átveszi" a magyar módszereket...
(Bankadó, nyugdíjpénztárak... Mi ez a nagy némaság, elvtársak. Elfogytak a bítek, vagy netán a gyakorlat bizonyította a döntések életképességét, és célszerűségét?)

Minden csoda három napig tart, de most egy olyan csoda van kialakulóban, ami tartós lesz...
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: ez a fütyeszesék mániája..:)))) Én már rájuk hagyom...:))
@libero: , 09:58-ra: már itt tartasz?? Ne tedd ezt, tarts ki öreg barátom..:)
Dr.luigilongo60
@libero: "@No_Fidesz_No_Problem: Egyesek könnyen vannak.
No Agy, no Problem... Válasz erre Tetszik ma, 09:58 Jelentem "

Ja és Gyurcsány nem az elvtársam, csak kicsit többre tartom mint a fülkés barmokat Qrbánnal az élen.

Ez a megnyílvánulás tényleg mindent elmond rólad.
kamazuka
Viktor!
Isten a saját képére teremtette az embert.
Ekkorát azért mégsem tévedhetett?
Ennyi neuronnal ember nem születik!
gyevi_biro
idegen-szavak.hu/l%C3%A1tens
Latens = lappangó, rejtett
Én nem használnék még aproximatíve sem olyan szót aminek a jelentése előttem homályos.
gyevi_biro
@Dr.luigilongo60: Annak a személyiségét kellett aprólékos suttogó (komcsi módszer!) propagandával Navracsöcsnek és Tömjénnek megölni aki esetleg be tudná bizonyítani, hogy a koleszos banda egyszerű mezei buzeránsokból áll.
libero
@gyevi_biro: @Horizont: 44 év munkaviszonnyal nyugdíjas vagyok, az "átkosban" is, meg a a rendszerváltás óta is becsülettel végeztem a munkám, műszaki (nem ideológiai...) területen. Jó pár évig volt alkalmam több műszakos munkarendben dolgozni, pár évet nyugaton is tevékenykedtem. Szókimondó voltam mindig, de az elvégzett munkám miatt megbecsültek, s ennek megfelelően emberi léptékű nyugdíjat kapok.

Visszatérve az észrevételekre: Államcsődöt hagyott ránk a mostanában mellőzött urak "miferink"-je, csak ezt nem volt célszerű hangoztatni (mint fentebb már írtam), mert mint szalmaszálba kapaszkodtak bele az ország külső- és belső ellenségei.
Azok meg vannak bőven, ugye?
A látens szó eléggé elfogadott, még ha egyeseknek homályos is, bár igaz, hogy az "aproximatíve" szépen hangzik, de fogalmam sincs mit jelent, azt meg végképp nem értem, hogy "ap...stb nem". Villamos mérnökként soha nem hallottam ezt a díjnyertes kifejezést. Mint látható, nem vagyunk egyformák. Hát igen, néhol nagy a homály...

Egyesek a közelgő jólét kapcsán nevetőgörcsöt kapnak, hát inkább sírhatnának, hiszen nekik a NAGY jólét már csak a múlt. Lehet merengeni a szép nokiás időszakon...
A napokban egy közismert hölggyel utaztam a buszon, két csemetéje igencsak idétlenkedett, azt szokta meg, hogy Mercedeszükben azt tesz, amit akar. Bizony most egy nagy Mercibe kényszerültek, ahol még álló utasok is voltak. Hát, majd szokják lassan...A havi rendszeres, elvtársi több százezres jutalmak nélkül bizony nehezebb az élet...
No_Fidesz_No_Problem
@libero: "@No_Fidesz_No_Problem: Egyesek könnyen vannak. No Agy, no Problem..."

*

Ezt nyilván saját magadon tapasztaltad :)
coyote3
@gyevi_biro: Tudod ha használja, azt hiszi nem tűnik agymosottnak... Bár ettől a szótól értelmesebbnek sem.
dr. prédikátor
Késő!!! 50 évvel ezelőtt kellett volna!!!
gyevi_biro
@libero: Államcsődöt Fletó?
No ne mondd!
Akkor miért dicsekedett a nagyvezérünk a kormány váltásakor, hogy rendben vette át a gazdaságot.
Én sem szeretem Gyurcsányt de az igazságot igen!
silber13
@gyevi_biro: Írhatod, magyarázhatod neki. Reménytelen eset.
coyote3
Isten neki fakereszt! Legyen jó Anikó asszonynak...:)
adrenalink
@gyevi_biro: Orbán a kormányzást az 1 évig kormányon levő Bajnaitól vette át!
Fater59
..nincs itt próbléma , megint előbujt valaki a gödörből !
Hadd írjon , hadd higgye hogy neki van igaza , nem baj hogy a tények és a valóság köszönő viszonyban sincs lázálmaival .
Ne foglalkozzatok vele , majd szépen megnyugszik és abba hagyja , és elmegy köpködni egy másik oldalra !!
másvirág
Jóakarokra sem vár magasztos temetés. Ráadásul kiemelt nyugdij várományosai sem lesznek.
(Másnak halálhirét költeni =lészen az emberfia hosszúéletű a földön.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.