"Arra kérném a magyarokat, hogy érezzék át a történelmi helyzet súlyát, és az ezzel kapcsolatos személyes felelősséget is. Azt kívánom a románoknak is, és az itt élő magyaroknak is, hogy jó döntéseket hozzanak, például úgy, hogy nem hoznak döntést. " – fogalmazott Orbán Viktor Tusnádfürdőn.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
Nem kellenek a románok !!vigye Felcsútra neki csak a szavazat kell de most már kevés lesz a lefizetett szavazat.
kkalman
Vityának elmentek otthonról.
Biztos az én készülékemben van a hiba, hogy nem értem, mi köze van a csúti vajdának ahhoz, hogy az erdélyi magyarok mikor, kire szavaznak. Egyáltalán ki hatalmazta fel arra, hogy egy szomszédos ország belügyeibe beleszóljon? Talán ugyanaz a valaki, aki felhatalmazta, hogy két ország területi vitájába, ha nem is közvetlenül, beleszóljon.
Teljesen elszállt saját nagyságától, vagy inkább hatalomvágyától. Ettől nincs önkontrollja, ezért hülyébbnél hülyébb döntéseket hoz.
yazo64
Nem értem miért csak Erdély felé kapirgál... nem szeretnék tippeket adni, de több irányban csippentettek le Magyarországból anno... Ja, hogy a többi szomszédtól teleszalad a gatyó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.