Amikor az első beszámolók érkeztek a Jobbik és a „Betyársereg közös devecseri parádéjáról, akkor sokan túlzónak mondták, hogy a „radikálisok agresszíven léptek volna fel. A Kettős Mérce azonban megtalálta a náci szellemű deres.tv beszámolóját, amely büszkén mesél...

Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barbarfiver
Ja és még azt hozzátenném h egy kisvárosban lakom,aholvan egy kórház.A napi 15-20 szülésből 12-15 roma! (ezt egy ismerősöm mondta,aki ott dolgozik!) amig lehetőséget adunk nekik hogy így szaporodjanak (segílyke),addig ez is lesz.14 évesen már tolják a babakocsit,én meg nem merek gyereket vállalni 30 évesen,mert nem szeretném,hogy nekem is lopni kelljen küldeni a gyerekeimet hogy nehogy éhenhaljanak... náluk ez természetes,nálam ez lehetetlen...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ernokiss
@sziráki ágnes: Én is nagyon bírlak, Ágnes! Mit reméltél, hogy gázkamrákról vagy közbiztonsági telepekről fogok veled értekezni? Majd normális válaszokat kapsz, ha megtanulsz normálisan, civilizált módon kommunikálni és érvelni. Az amit előadsz az a jobbik sztereotip cigányképének a sulykolása, ez pedig a lipótinfó szintje. Nem süllyedek le hozzád a saját bejárású, langyos kis morális fertődben henteregni. Ne általánosíts, mert akkor én is csak általánosítani tudok.
Bástya Elvtárs
@aaronhotchner: Már bocs, de a "szélsőjobbosok" mikor öltek örgegeket pár ezer forintért az otthonukban?! Mikor álltak "gárdatagok" körbe magyarokat 25-en bicskával?!
Megint az a baj, hogy magyarok a saját hazájukban számon kérik "bárnábőrű" állampolgároktól, hogy miért vesznek ki a nagykalapból 1 Ft-ot is, ha nem tesznek be semmit a közösbe?!
gergely
@ernokiss: Még mindig pofátlanul hazudsz és terelsz!
gergely
@aaronhotchner: Te meg a másik fele...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.