Amikor az első beszámolók érkeztek a Jobbik és a „Betyársereg közös devecseri parádéjáról, akkor sokan túlzónak mondták, hogy a „radikálisok agresszíven léptek volna fel. A Kettős Mérce azonban megtalálta a náci szellemű deres.tv beszámolóját, amely büszkén mesél...

Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

barbarfiver
Ja és még azt hozzátenném h egy kisvárosban lakom,aholvan egy kórház.A napi 15-20 szülésből 12-15 roma! (ezt egy ismerősöm mondta,aki ott dolgozik!) amig lehetőséget adunk nekik hogy így szaporodjanak (segílyke),addig ez is lesz.14 évesen már tolják a babakocsit,én meg nem merek gyereket vállalni 30 évesen,mert nem szeretném,hogy nekem is lopni kelljen küldeni a gyerekeimet hogy nehogy éhenhaljanak... náluk ez természetes,nálam ez lehetetlen...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
barbarfiver
Nincs jelentősége... remélem nyernek és legálisan rendet tesznek ebben a pusztuló országban ... :)
ernokiss
@barbarfiver: Ezeknek az őrjöngéseknek nagy jelentőségük van...ezek buktatják meg a rosszabbikot. Nyerni ebből a pozícióból már nem lehet, sőt innen már a parlamenti küszöb is sanszos. Jó az irány ezen az önpusztulást beteljesítő MIÉP-úton...csak így tovább!
entero
@barbarfiver: Ne beszélj hülyeségeket. Kopasz huligánokkal akarsz itt jóléti társadalmat? A saját emberüket dobják fejbe, balhéznak, cigányoznak, zsidóznak, ennyi az össz amivel felhívják magukra a figyelmet. Remélem csak ironizáltál.
sonderkommando
@barbarfiver: Egyetértek! Rendet valamint jog-és közbiztonságot az országnak!
A rabló, hazug, bűnöző politikusok és egyéb hozzájuk hasonló elemekre nincs szükség!
Hellcat
Na itt a gond a jobbikkal...vannak jó 5leteik meg elképzeléseik, csak éppen most készülnek lefeküdni a fidesznek, a szavazótáboruk nagyja meg eszement csürhe akit csak a vandalizmus érdekel. Én egy darabig reménykedtem bennük de mára nagyon leírták magukat.
kkalman
Utcai csőcselékharcra alkalmas bagázs. Máshoz nem is értenek. Nemhogy kormányzásra nem alkalmasak, de a parlamentbe sem valók.
barbarfiver
@ernokiss: Szia! Ahogy az eddigiek "kormányoztak" ugy a jobbik is tudna.ha nem tűnt volna fel ,eddig mindenki csak szétlopta az országot és szétosztanak a semmirekellőknek egy halom pénzt és jogot.nem szeretnék én lenni a kissebbség a saját hazámban! Nem szeretnék félni a saját hazámban!!!
barbarfiver
Ja és még azt hozzátenném h egy kisvárosban lakom,aholvan egy kórház.A napi 15-20 szülésből 12-15 roma! (ezt egy ismerősöm mondta,aki ott dolgozik!) amig lehetőséget adunk nekik hogy így szaporodjanak (segílyke),addig ez is lesz.14 évesen már tolják a babakocsit,én meg nem merek gyereket vállalni 30 évesen,mert nem szeretném,hogy nekem is lopni kelljen küldeni a gyerekeimet hogy nehogy éhenhaljanak... náluk ez természetes,nálam ez lehetetlen...
sóher
@barbarfiver: jól teszik a naplópókat nem kell védeni a segélyért ölni képesek ,de dolgozni oszt már nem!
dr. prédikátor
Vajon a vonulók nem hiányoztak a munkahelyükről?? ha egyáltalán van nekik!!!mert nem úgy néztek ki mint a dolgos kétkezi munkások!!!Persze ezeknek is csak csordában nagy a pofájuk!!!
patrióta01
Ha ez a "szélsőjobbos csürhe" nem lenne, ma Magyarországon totális cigány uralom lenne, mert orbánéktól a magyarok fel is fordulhatnak! De ugyanez vonatkozik az mszpre is! barbarfiver jól fogalmazta meg!! "Nem szeretnék én lenni a kissebbség a saját hazámban!"
gabrella
@patrióta01: @barbarfiver: Ebben teljesen igazatok van, nem szeretnék én sem kisebbség lenni a hazámban mert ha végigmegyek az utcán minden negyedig-ötödik ember csak a magyar. Cigánylányok tologatják sokszor ikergyerekeiket már 14 évesen.
A másik, ilyen szarul a Jobbik is tudná vezetni az országot, mint ahogyan már 25 éve teszik.
moiszikf
Nem történt itt semmi extra. A jobbik szimpatizánsok egy része,"nemzeti konzultációra" invitálta a többi párt szimpatizánsait,amit azok nem fogadtak el.
Bástya Elvtárs
@moiszikf: Igen, cigányvideót (lopás, késelés, fejberugdosás, magyarlincselés, idősek kirablása, stb.) nem mutatnak soha!
senkifia68
Az lett volna a devecseri fesztivál fénypontja, ha a Kossuth téri alkotmányozók összefutnak a benzinkútnál a kigyúrt sumérokkal!
moiszikf
@Bástya Elvtárs: Hát igen... Ha engem a média mindig csak akkor mutogat amikor a budin ülök, az egész ország azt hiszi,hogy én egész életemben csak sz@rok.
Dr. Felipe
Most akkor ki nyerte a dicsőséges devecseri csatát? A Devecser alsónál egyesült jobbik, betyársereg, gojmotoros, kurultáj törzsi nomád seregek vagy a cigók?
kerék
@entero: Ha ezek a "kopasz huligánok" nem lépnének fel, akkor sokkal több magyar halna meg. Ezek a felvonulások csak azért vannak, hogy megfélemlítsék a cigányokat.

Ők meg merik tenni azt amit más nem: igaz, hogy nem törvényesen, de fellépnek a cigányok ellen. Ha téged megtámadna 100 cigány, úgy, hogy a házadból nem mersz kilépni, te is örülnél annak, hogy vannak még akik melletted állnak. És nem a rendőrökre gondolok, ők havi 120 000 Ft.-ért nem fogják megöletni magukat.
ernokiss
@barbarfiver: Szevasz! Az nem lehet az összehasonlítás alapja, hogy "az eddigiek hogyan kormányoztak" mert akkor a jobbik mellett, akár egy jobb képességű felső-tagozatos diákcsoport is potenciális, politikai kormányzó-erő lehetne és aspirálhatna az ország vezetésére. A jobbik a szerény agyú és gyenge képességű, notórius cigányozók és zsidózók szalonképtelen politikai csoportja, akik mágnesként vonzzák magukhoz a csőcseléket (betondarabokkal egymást agyonhajigálókat) , azokat akiket eddig, soha, senki sem hallgatott meg, mert minden épeszű ember számára nyilvánvaló, hogy az amit képviselnek az maga a született idiótaság. Szerencsénkre ez a horda most az utolsókat rúgja. A parlamentben szerintem utoljára ültek szkinhedek és ez így lesz rendjén. A jobbik most is politikai tényező, sőt a jobboldalhoz elvekben közelebb áll mint az LMP, még sincs egy épkézláb ötlete sem a kialakult nehéz időkre, csak turáni fesztiválozás meg az erdélyiek állandó hergelése Magyarország ellen és az állandó rendészeti jellegű ötletelgetés, amelyekkel kizárólagosan mindennemű és felmerülő társadalmi és gazdasági problémát - jobbikos módra - terveznek megoldani. Amit nyújtani képesek az inkább szánalmas, mint lelkesítő lenne. Ott ülnek a Parlamentben, minden eredmény nélkül, havi több millióért havonta és már most is látszik, hogy teljesen feleslegesen. Az amihez ők értenek - rombolás, törés-zúzás, verekedés, rongálás, őrjöngés, - arra jó, hogy a nagyobb pártok esetenként pénzért használgassák őket egy-egy kiruccanás vagy egy-egy akció erejéig, csakúgy használva az "értékeiket" mint ahogy a kamionos teszi, a jó idomokkal rendelkező stoppos prostituálttal. Ez az állandó és egészen komikus jelleget öltő rettegés meg, - ami a szélsőjobbot egyben tartja - már kezd unalmas lenni. Szegedi balhéja után meg még komikusabb ez a dolog...
sonderkommando
@ernokiss: Az ingyenélő élősködő bűnözők (politikusok, cigányok) ellen a rendészeti eszközök a leghatékonyabbak a mai, munkanélküli világban.
barbarfiver
@ernokiss: Na azért ne általánosíts! Azt hiszem,szerény képességekből kijutott ennek az országnak az elmúlt pár évben.Mindenki leszerepelt,egyik hazudik,másik hazudik,mindegyik lop,senki sem foglakozik azzal,hogy mint magyarok,lassan kihalunk.Én szeretném az öreg napjaimat magyarok között leélni,nem csúfkodó romák között...!!! Mert ezek csak balhézni,lopni tudnak,mást nem...
ernokiss
@barbarfiver: Megnézném, hogy 28500 Ft-ból amit a romák kapnak hogyan tudnál megélni. Ezek a szerencsétlenek, nyomorúságos körülmények között élnek: éhezve, a megvetve, kirekesztve, a gárdák által megfélemlítve nyomorognak. Afrikai állapotok találhatóak a telepeken. Míg az EU Ghánába küld segélyt, addig Európán belül a romák afrikai körülmények között élnek az Unió jóváhagyása mellett és a nekik szánt pénzek elbugázásának jóváhagyása mellett. Könnyű a jobbikos házaspároknak havi több milliós fizetést felvéve a mi adónkból, a szegényeket ostorozni és szemükre vetni a gyermekvállalási kedvüket. Nem csak romák között van egyébként nagycsaládos, akik ha nem lennének most, kevesebb lenne a jövőben az adófizető és a nemzeti átlagolt életkor már most minimum 80 év körüli lenne. A romákban lehetőség van, olyan lehetőség amely pozitív gazdasági hozadékkal bír, csak integrálni kell őket. Tanítani, nevelni, foglalkozni kell a gyermekeikkel és velük is. Ha teljesen kirekesztjük őket mindenből és elzárjuk őket minden lehetőségtől - ami kitörésre adna nekik módot - akkor nem is kérhetünk rajtuk számon semmit, inkább törődjünk bele, hogy kineveltünk egy olyan kisebbséget amely csak és kizárólag bűnözésből képes fenntartani magát. Ez meg evidencia.
ernokiss
@sonderkommando: a politikusnak mandátuma van ami ha lejár el lehet küldeni, tehát nem feltétlenül kell ebből is BV ügyet csinálni. A szegénységet meg börtönök építésével nem tudod megállítani. Ez ostobaság! Bizonyítsd be, hogy ez sikerült valahol, valamelyik nemzetnek!
barbarfiver
@ernokiss: ÓÓ szegények,nem is értem,hogy lehet kilós aranylánc a nyakukban és fekete merci a garázsban.Talán a lopásból,uzsorázásból? Azt sem értem,ha 6 gyereket csinálnak miért erőszakolnak meg magyar nőket_? És legfőképpen miért van az,hogy simán belédkötnek,szidják a magyarokat,amikor a mi országunkban élnek,a mi pénzünket kapják...
ernokiss
@patrióta01: ezt beszéld meg a csanád úrral...neki, nagyobb köze van az állandó félelmetek beigazolásához...

(nekem már mulatságos ez a szélsőjobbos, kórusban rettegés)
sonderkommando
@ernokiss: Azt sajnálom, hogy a választott, de a hozzáfűzött reményeket be nem váltott politikusokat nem lehet visszahívni, így kitöltik a 4 évet. Erre kellene megoldás.

Nem is börtönökre gondoltam, hanem annál jóval olcsóbb történetre.
barbarfiver
@sonderkommando: A kötélnek csak 200ft métere ...
ernokiss
@barbarfiver: Azt hittem értelmesebb vagy. Amikor elfogynak az érvek, jönnek a sztereotípiák, a toposzok, meg az általánosítás. Sajnálom de nekem erre nincs időm. Ez a kurucinfó szint...én idáig nem süllyedek le. Erre én - a te szellemi nívódnak megfelelve - jöhetnék azzal, miszerint , hogy van az, hogy a szélsőjobbosok meg mind pedofilok, pornósok, melegek, leszbikusok, szexuálisan aberráltak és miért van az, hogy ők megúsznak minden büntetőügyet és miért kapnak a szélsőjobbos szervezetek milliárdokat a minimálbéresek adójából? Mert ezek meg a szélsőjobbosokra vonatkozó általánosítások.
barbarfiver
@ernokiss: Értelmesnek tartom magam,de amit te elnyomsz az egy süket duma..komolyan... érvek kellenek ide nem szófosás!
ernokiss
@sonderkommando: Akkor bizonyítsd be, hogy rendészeti módszerekkel meg lehet oldani szociális kérdéseket. Hol van a példa?

Kötél meg közbiztonsági tábor. Ennyi erővel és ésszel a szélsőjobbos problémát is fel lehetne számolni, ugyanígy...
barbarfiver
@ernokiss: Amugy meg ha annyira like-olod őket,akkor van pár integrálódni kívánó roma származású fiatalember,akit magadhoz vehetsz... Biztos nagyon élveznéd velük egy fedél alatt ..
patrióta01
@ernokiss: Miért nem fogadsz örökbe egy pár roma purdét ha ennyire véded őket? Látod ez a baj, hogy olyanok osztják az észt, akik csak tv-ben látnak cigányokat! De remélem egyszer majd te is megtapasztalod milyen az ők igazi "kultúrájuk"!
sonderkommando
@ernokiss: Nem a szociális kérdést, hanem a kriminalisztikait. Egyszerű, olcsó, hatékony megoldás van, csak nem alkalmazzák.
ernokiss
@barbarfiver: sajnálom de te összekevered a fogalmakat. A kurucok (lipótok) által unalomig hangoztatott ostoba általánosítások után, jössz azzal, hogy te érveket nyomsz? Ez a baj veletek. Ez a csőcselék-mentalitás vitte jégre a jobbikot és az eféle mentalitás vitte zazrivecet is a Fideszbe...Jó éjt!
barbarfiver
@ernokiss: pfff szerintem benned is van vonó rendesen :D
ernokiss
@barbarfiver: Aki nem ért veletek egyet az csak cigány vagy zsidó lehet. Ez maga a szánalom- Egyébként csanád úr esete után én azt javaslom kérdezd meg nagymamit, hogy nem felejtett-e elmondani neked valamit...ha-ha-ha
barbarfiver
@ernokiss: Már mondták,hogy te kötekedős vagy,végre találkozhattunk... amugy már elköszöntél,ugyhogy szevasz...ne irj,kibirom a szöveged nélkül is!
kerék
@ernokiss: embeeer, hol élsz te? milyen 28500 Ft? Ha van 4 gyereke( megjegyzem ez nevetségesen kevés egy cigányhoz képest) már gyerekenként majdnem 100 000 Ft-ot kapnak adómentesen. Vagyis többet "keresnek" havonta mint te becsületes munkával.

Ráadásul ehhez van eszük, a cigány beadja árvaházba a kölykét, a testvére (!) meg kiveszi, így családban marad a gyerek, ráadásul pluszpénzt is kapnak érte.

Persze lehet, hogy te aranykanállal a seggedben üldögélsz valahol ahol nincsenek cigányok, és csak képeket láttál róluk...hát öltözz fel, és menj ki sétálni egyet a cigánysorra...sőt az elsőnek amelyik szembe jön adj 1000 forintot...hidd el a reggelt nem élnéd meg.
kerék
@ernokiss: "A romákban lehetőség van, olyan lehetőség amely pozitív gazdasági hozadékkal bír, csak integrálni kell őket."

Hidd el ezeket nem lehet "beolvasztani" nem lehet őket arra bírni, hogy dolgozzanak, mert így is kapnak pénzt, többet mint az átlag ember...segíteni csak azokon lehet akik hagyják , hogy segítsenek nekik.

De mint mondtam, menj és foglalkozz velük, tanítsd őket olvasni,számolni, persze ha hátbaszúrnak ne keseregjél, te voltál túl naiv.
sza
@ernokiss: Örülök hogy levetkőzted korábbi modorodat. Kicsiny városomban nagyon sok mindent megtettünk a romákért. A telepet felszámolták és kettő illetve három szobás házakat kaptak , fürdő, gázfűtés. A roma gyerekeket itt a városban a magyar gyerekekkel együtt tanítják, kivéve az egyházi iskolákat. Oda nem veszik fel őket. Az iskolában se az étkezésért sem a tanszerekért nem kell nekik fizetni. Ruhákat élelmiszereket kapnak. Igyekeznek őket elhelyezni ha csak 4 órába is. Azokat a felnőtteket akinek nincs meg a 8 általános , tanítják. Azt hiszem míg iskolába járnak valami 60 ezer fölött kapnak. Ha akarnának , és tudnának a középiskolában tovább tanulhatnának esti tagozaton. Komfortos házaikból első körben leszedtek mindent ami eladható. A telkeket felveri a gyom meg az ürülék, szemét. pedig kaptak vetőmagvakat és vető burgonyát. A bűz nyáron akkora, hogy az önkormányzat párszor már elhordatta a mocskot. Itt minden lakáshoz két kuka jár. Egyikbe a háztartási, másikba az egyéb hulladékot kell tenni. Ők is kaptak. 1500 ft-ért árulták. A csupasz falak koszosak, senki nem mondaná meg hogy pár éves házakról van szó. A gyerekek amiben nappal játszanak abban fekszenek le. Kérdezem én ennél többet mit lehet tenni? Kezdjük elölről a házépítéssel. Azok a felnőttek akik elkezdték az iskolát nem jártak be. Aztán meg rohangáltak a kisebbségi önkormányzathoz hogy megvonták tőlük a pénzt. Akiket kihelyeztek dolgozni, vagy nem jártak be vagy állandóan a nyakukon kellett ülni hogy végezzék el a munkájukat. Ahhoz hogy haladjanak valamerre, nekik is tenni kell valamit. Legalább annyit hogy éljenek a felkínált lehetőségekkel. Ne tegyék tönkre amit kaptak. Egy időben itt is megpróbálkoztak azzal hogy a segélyek egy részét utalványban adták. Nyílt egy helyi bolt csak ott tudták levásárolni. Italt cigarettát nem árultak. Mondanom se kell az utalványaikat is eladták , jóval olcsóbban mint amennyit értek. Ősszel nagy teherautóval viszik a felhasogatott fát, eladják azt is aztán meg télen...
sza
@sziráki ágnes: Folytatás: kimennek a gyümölcsösökbe, mert majd megfagynak. A tulaj nem azért gondozza a fáit hogy más tönkre tegye. Sorolhatnám még tovább, de mi értelme? Ha eljönnél ide és megkérdeznél egy romát ki vagyok rögtön tudná. Sokat tettem már értük, de kezdek belefásulni mert nem látom értelmét. Amit kapnak tönkre teszik...és várják a következőt. Vannak akiknek sikerült kikapaszkodni a telepről, de sajnos nagyon kevesen.
kerék
@sziráki ágnes: És ez sajnos így van, ismerőseim kiadtak egy házat egy 6fős cigány családnak, miután nem fizettek 3 hónapig ki akarták őket rakni, de nem akartak menni...végül a rendőrség vitte e őket, de a ház addigra lakhatatlan lett. Kibontották az összes közfalat, a téglát eladták, az összes vasat eladták a házból, a szobákba be volt szarva-hugyozva , a kertben mellig érő gaz, ráadásul csináltak egy házi dögkutat is ami televolt macska meg kutya tetemmel...ezek nem érdemlik meg azt, hogy emberként viselkedjünk velük.
sza
@kerék: De emberek! Az ismerőseidnek hamarabb kellett volna szétnézni a portán. Nagyon meg kell nézni kit engedünk be a házunkba. Gondolom még egyszer nem tesznek ilyet?
kerék
@sziráki ágnes: hát az tuti,hogy nem, de látod ezt kapod ha segíteni akarsz.
sonderkommando
Ha a cigányok a közterhekhez (egyébként ők a két lábon járó közterhek!) nem járulnak hozzá, ha nem fogadják el a többség értékrendjét, ha továbbra is a primitív mentalitás és életvitel a céljuk, akkor kijelenthetjük, hogy a cigányság fajszemét, aminek nincs létjogosultsága.
Fel lehet tenni a kérdést: mi végre léteznek?, mi a létezésük oka?
sza
@kerék: Azért van aki azzal hogy kimászik abból amibe született meghálálja. Csak nagyon kevesen. De vannak nekünk olyan cigányaink is akikre büszke az ország. Nekik kellene valamilyen módon segíteni.Az ő szavukat jobban meghallgatják.Nem arra gondolok ,hogy pénzt vagy valami mást adjanak, azzal nem érnek el semmit. Hanem hogy szervezzenek egy olyan rendszert ami csak a romákkal foglalkozik. Ha azok a romák akikre felnéznek megmutatják nekik hogy lehet másképp talán hatna... De ahhoz le kellene menni a telepekre.
ernokiss
@barbarfiver: Részemről a szerencsétlenség, hogy szóba álltam veled. Különösképpen annak örülök, hogy nem süllyedtem a szintedre és nem vitatkozom veled a székely pedofilokról órákig... Kutyából nem lesz szalonna alapon, a jövőben megválogatom kivel állok szóba...
kerék
@sziráki ágnes: Igaz lehetne, de azért remélem itt nem Győzikére céloztál :P

Igazából nem azt mondom, hogy mind tuskó, mert közöttük is van normális, úgy ahogy van jó néhány barom magyar is. De ahogy kisserno mondta: kutyából nem lesz szalonna...én meg megtoldom,hogy a vér nem válik vízzé.
ernokiss
@kerék: A házi-dögkút arra utal, hogy nagy horror rajongó lehetsz. Ennyi összeszedett hazugság után rád fog rogyni a mennyezet. Mondjuk meg is érdemled.
entero
@kerék: Láttad a videót? Ez nem arra hasonlított amiről te beszélsz, ez szimplán egy csürhe agressziója volt, kopasz balhézni vágyó alakok csoportosulása. Ha a rendőrök járnák az olyan helyeket ahol veszélyesek a cigányok, akkor sem mernének semmit csinálni. Nehogy azt hidd hogy a gárda majd agyonver egy cigányt azért hogy téged megvédjen, hiszen akkor mehet a börtönbe. A törvények rájuk is vonatkoznak.
kerék
@ernokiss: Hidd csak el, te is dögkútba való vagy ! Te cigánymentes környezetben osztod az észt, én meg láttam már pár dolgot. Jelen esetben a "dögkút" egy használaton kívüli emésztőgödör volt, abba dobálták bele a dögöket. De nálunk a városi dögkútból is loptak már dögöt, hogy mit csináltak vele azt a fantáziádra hagyom.

@entero: Youtube-on van fent egy videó ahol egy falka cigány ver egy fiatal magyar lányt...de van jó pár hasonló is , kicsit nézz utána.

A rendőröket magasról leszarják, tudják, hogy a rendőr nem fogja agyonveretni magát.
ernokiss
@sziráki ágnes: Ágnes! Először is, te semmit sem tettél a sorsuk jobbításért mert a telepfelszámolást feltehetően az EU finanszírozta. Veled az a problémám, hogy álszent vagy és le is buktatod magad, ha megnyilvánulsz egy olyan témában amivel kapcsolatban már régóta csak halmozódik benned a harag és a gyűlölet. Feltehetően személyes sérelem van a háttérben amit nem tudsz feldolgozni. Nagyon remélem, hogy megoldódik majd ez a problémád, de éppen emiatt most nem tudsz objektív módon hozzáállni ehhez a kérdéshez. Általánosítás-kupac, sztereotípia-halom ezzel van teli a hosszú és dühös írásod. Egy esetből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Ha így általánosítunk akkor én joggal feltételezhetem rólad, hogy te Ágnes pornózol, ugye? Mert a logikádat követve számomra nyilvánvaló, hogy a szélsőjobb érvrendszerével kommunikáló hölgyek azok mind pornósok, a gárdista hölgy esetének napvilágra kerülése után. Szóval hol lehet látni téged kedves Sziráki művésznő? Talán a Hótehénkében?
gergely
@ernokiss: Haver te egy iszonyat barom állat hülye vagy,vagy tudatosan hazudsz amikor így véded a cigányokat!
Aki normális,rendes és tesz valamit,azt kell segíteni,mert én is ismerek ilyet!
Olyankor rohadtul nem kerül elő a származás!
De aki igénytelen azt hagyni kell megrohadni a saját szarában!
ernokiss
@kerék: Melyik filmben? A Péntek 13-ban vagy az Aki bújt, aki nem c. horror "művekben"? Szánalmas már az erőlködésetek. Az előbb még kutyákat és macskákat dobáltak bele, még kiderül, hogy a temetőből is kiásták a friss halottakat...Jó éjt a bolondoknak!
kerék
@ernokiss:
te miről beszélsz? full hülye vagy , egy mondatot nem tudsz értelmezni. na jóéjt,látom az ápolók kikapcsolták nálad a netet.
gergely
@ernokiss: Pofátlanul hazudsz és terelsz!
koki32
Valahogy nem örülnék ezekkel a barbárokkal sem találkozni,egy hétvégi piás bulijuk közben vagy utána.
aaronhotchner
Csupa rossz életű, kétes alak egy csordában. Ezek inkább kinéznek bűnözőknek mint azok akikre bűnözést kiabálnak.
sonderkommando
@barbarfiver: www.youtube.com/watch?v=uGhNbLykM1s&feature=related

EZ sem semmi!

Ilyenekkel napi szinten találkozom és intézkedem munkám során. Sajnos. Egyszerűen elképesztő a primitív létezésük. És ezeket tartjuk el? Meddig még??? Miért???
Mi szükség van ezekre???
varirmag
@sziráki ágnes: Sajnálom hogy a jó szándékodért ernokiss mocskolódását kell elviselned. Ő (ők ) azok akik soha, semmit nem tettek, nem tesznek a cigányokért de
jól megfizetik őket azért hogy uszítsák őket.Mocskolódása tipikus . Lehet hogy Daróci Ágnestől vagy Horvát Aladártól tanult .
Vannak falvak ahol csak cigányok laknak. Miért nem mennek az ilyenek oda ? Miért nem mutatják meg hogy ők is képesek felvirágoztatni egy települést, Meg kell nézni néhány apró falut ahol nem laknak cigányok. Nem gazdag emberek lakják de mégis rendben vannak a porták,az utcák.
koki32
@barbarfiver: Ez a cikk nem arról szól, hogy "nemes hazafiak" törvényt sértenek?Vagy nekik szabad és még dicsőíteni is kell őket?Aki nem zeng ódákat dicső tetteikről az nem hazafi és cigány vagy zsidó?
aaronhotchner
Ezért kapnak milliárdokat a mi pénzünkből ezek a kétes identitású hazaffyak, hogy a rendőrség szeme láttára törjenek-zúzzanak? A szélsőjobbos probléma a legnagyobba probléma most hazánkban. Kivételeznek velük, elnézik a rendszeres törvénysértésértéseiket, a rendszeres őrjöngéseiket és mi meg fizetjük az adónkból a szélsőjobbos politikai kampányához kirendelt több száz rendőr több tízmilliós költségét. Ezt a pénzt remélem a szélsőjobbos szervezetek belefizetik a költségvetésbe, hogy ne a minimálbéresek fizessék a szélsőjobbos politikai rendezvény költségét?!
Sííva
@aaronhotchner: Majd, ha a szivárványos vonulók is befizették a polgárpukkasztás adóját! Egyébként meg ha megszünne a probléma kiváltó oka nem lenne szélsőjobb! Ezen még nem gondolkodtatok el?
jancsik68
A családok,rokonok,ismerősök összegyüjtött magánnyugdiját a FŐCIGÁNY lopta el,igaz magyar testvéreivel,öket mikor fogjátok fejbe verni.Akik D EVECSERBEN BULIZTAK AZOK SEM KÜLÖNBEK ,mint a cigányok,egyik kuty,másik eb.Dolgizni egyik sem szeret.
aaronhotchner
@Sííva: Nekik felszámolta még az OMSZ is a kivonulás díját, ha jól tudom. Itt meg ingyen látta el mindenki a kipás hazaffyakat, akik egymást dobálták meg , olyan "indiszponáltak" voltak, A rosszabbik nem egy probléma miatt, hanem minél több problémát okozni jött létre. Szerintem milliárdokat elérő a kár, amit működésük óta okoztak a költségvetésnek az állandó és városokat feldúló garázdaságaikkal és randalírozásaikkal, a folyamatosan fenntartott - nagy biztosítást igénylő - közbiztonsági sétákkal, a legkülönbözőbb, cél nélküli, értelmetlen és eredménytelen vonulgatásokkal amikhez rendszerint több ezres létszámú készenléti rendőrcsapatoknak kell szolgálatban állniuk. Ez mind költség, amit a mi pénzünkből, a nehezen megkeresett adónkból vonnak a szélsőjobbosok politikai célú rendezvényei miatt. Munkahely híján ezek a hazaffyak mindíg ráérnek balhézni, ezért gondolom, hogy ők nem tudják mi az a minimálbér és arról sem hallottak, hogy mi az, hogy adó. Így könnyű.
sza
@ernokiss: Nem válaszoltál a feltett kérdésemre. Ezek után te mit javasolsz hogyan lehetne segíteni a romákon. Nem vagyok se jobbos se balos, amolyan középúton haladok. Művésznő sem vagyok, de még pornós sem. Ezeket a dolgokat amit leírtam te se tudod letagadni, ezért mellébeszélsz. Igaz most a sértéseidet becsomagolod. Honnan veszed hogy én nem segítettem? Azt írtad a kormány elsikkasztotta azokat a pénzeket amit az unió a romáknak szánt, most meg azt hogy a házakat abból építették. Ez ellentmondásos! Azt próbálom megértetni veled hogy mi magyarok, már nemigazán tehetünk semmit. A romáknak kell tenni valamit saját magukért. Ez nem egyenlő azzal hogy elfogadják tönkre teszik amit kapnak. Én ugyanúgy elítélem a " fekete sereget ", mint a Szögi tanár úr gyilkosait. A roma" Mari néninek " ugyanannyi köze van a tanár úr gyilkosaihoz, mint nekem a " fekete sereghez" . Semmi.
sza
@varirmag: Ha azt elolvastad volna amit az elején írogatott nekem ... De már szocializálódott! :))))
sza
@kerék: Nem Győzike. Ha szétnézünk a zenészvilágban nagyon sok cigány zenészünk van akikre felnézhetnek. Az is elgondolkodtató hogy a Concordia sülyedésekor az egyetlen magyar aki mentett cigány volt!!!
sza
@ernokiss: A horror rajongó én vagyok!!!
Andrea860223
Én azért ernokiss-től megkérdezem, hogy látott-e már cigányt élőben...olyan badarságokat ír, hogy az valami elképesztő. Mellesleg nem pornózom, nem izgatnak sem a gyerekek, sem a holtak, nem vagyok leszbikus, nem kívánom magam átoperáltatni, de még transzvesztita sem vagyok. Elég furi, nem?
Az elmúlt 20 év a felzárkóztatásról szólt, az egyik jellemző példa az, amit Sziráki Ágnes is mesélt korábban (lakhatás, kezdeti normális életkörülmények biztosítása, amit azok után továbbvezetni/vinni nem egy eget rengető dolog). Továbbá a beiskolázás, stb...kb. mintha lyukas vödörbe borítottuk volna azokat a pénzeket.
Mesélek én is: édesanyám városunk már-már perifériás részén dolgozik(az utca elején lévő óvodában, a másik végén is található egy, oda járnak többnyire romagyerekek), melyet az önkormányzat nyárra kijelölt ételosztó egységnek, ahol a "rászorultak" a napi ebédet megkaphatják.
1. Ezek a rászorultak közt voltak olyanok, akik egyébként az óvoda nagykapuját az újonnan vásárolt Audi gépkocsijukkal elállták, míg sorbaálltak a "jól megérdemelt" ételért...csupán arra kellett figyelniük, hogy a súlyos aranynyaklánc nehogy beleérjen a gulyáslevesbe.
2. Másik véglet: a rászorult a szakadt biciklijét az egyik óvónő öreg gépkocsijának támasztotta...a hölgy felkérte a cseppet sem úriembert, hogy egyrészt ne támassza neki a kerékpárját a gépjárműnek, a másik pedig az, hogy ő indulna...többszöri felkérésre sem tette meg, csak motorindítás után...igen cifra anyázást hallhattak az ottlévők.
3. A sorbanállók levest, főfogást, sőt, mi több: desszertet is kapnak. Történt egyszer, hogy a desszert piskótatekercs volt. Én is sütöttem már, de sztem profi háziasszonyok is jártak már úgy, hogy a tekeréskor a piskóta bizonyos részeken megrepedt. Egy ilyen rászorult azt mondta: "Ez így másodosztályú, és így bizony nekem ez nem kell, adjon másikat." Mellesleg fejenként akkora rántott húsok kerültek ezen a napon kiosztásra, hogy akkorát étteremben nem látni...
Kommentár?
Sííva
@aaronhotchner: Nagyon érdekes és egyoldalú a látásmódod ebben a témában! Érdekes, hogy az senkit nem zavar amikor idős asszonyokat ölnek meg! A hetesi Erzsike néni, gadnai idős asszony, akit meg is erőszakolt, kitolta a szemét, levágta a lábát, Szögi tanár úr esete, Mariann Cozma, Bándy Ágnes és még legalább 1400 magyar származású ember akiknek bizonyíthtóan ők okozták a halálukat! Engem nem érdekel, hogyan próbáljátok befeketíteni a Jobbikot, hogyan próbáljátok a közhangulatot ellene fordítani, mert gondolom ez az igazi célotok itt az oldalon neked és még egy pár embernek. Nekem többet jelentenek a magyar emberek akik ebben az országban élnek, mint az erőszakosan betelepítettek vagy erőszakosan betelepülők! Az igazsághoz tartozik, hogy a cigányok megitélése nem rasszizmus, hanem tapasztalat! Aki nem rendelkezik ilyennel legyen szives mondjuk BAZ, JNSZ megyébe, vagy Enyingre leköltözni, mondjuk úgy 30 évre! Most például ajánlanám Tiszabőt, Tiszaburát, Tarnabodot! Hajrá jogvédők! Lehet költözni!
ernokiss
@Andrea860223: ".. Mellesleg nem pornózom, nem izgatnak sem a gyerekek, sem a holtak, nem vagyok leszbikus, nem kívánom magam átoperáltatni, de még transzvesztita sem vagyok. Elég furi, nem?.." - Csak ezek jellemzik a szélsőjobbot, jól mondod. Üdítő kivétel lehetsz. Péniszpumpád azért csak van?

hvg.hu/itthon/20100325_penisznoveloben_pozol_szavay_istvan_jobbi

A 100 %-ban általánosításokból álló, ostobaságaiddal és a személyes sérelmeid közösségi problémának történő beállításával nem tudok mit kezdeni. Ez a te szegénységi bizonyítványod. A lipótinfón még "szellemi társakat" is találsz magadnak. Én nem süllyedek arra a szellemi alsó-szintre, amelyben ti permanens mocskolódásra, gyűlölködésre és uszításra vagytok predesztinálva. Szevasz!
ernokiss
@sziráki ágnes: Te buta vagy és ráadásul aljas is. Már korábban megírtam neked, hogy a kiragadott példáid azok egyedi esetek, amiről nem lheet vitatkozni mert nincs érelme. Nálad is egy személyes sérelem (lehet, hogy szerelmi dolog) állhat a háttérben, ezért nem tudsz objektív módon hozzáállni a dolgokhoz. Az általánosítástó megjegyzésekre senkinek sem fogok válaszolni. Én is mondhatnám, hogy akkor a székelyek mind pedofilok? A szélsőjobbos érzelmű férfiak ezek szerint levágják a barátnőjük fejét és a führer képmásával díszített lepellel takarják le a megcsonkított hullát ha már megunják? Vagy ti szélsőjobb szerint kommunikáló nők, ti is fekete férfiakkal szoktatok szeretkezni kamera előtt és pénzért mint a szélsőjobbos Nikoletta? Folytathatjuk még... (értelmes, észérvekkel gyertek, ez csak lipótinfós, bugyuta és ostoba fröcsögés, aminek se eleje se vége...

(P.s. Az ostobaságokra nekem nincs időm...)
Andrea860223
@ernokiss: Nő vagyok, ha esetleg olvastad volna a nevemet. Miért volna szükségem péniszpumpára? Én nem kezdtem el a Te szexuális szokásaidban vájkálni, ez egy nagyon aljas és szemét húzás volt részedről. Személyeskedéssel csak mélyebbre taszajtod magad. Neked az miért fáj, hogy elmeséltem a történetet? Nem egyedi eset...újabb bizonyíték arra, hogy halvány lila gőzöd sincs a témáról. Olvastál olyat, hogy szélsőjobbos volnék? NEM! Akkor miről hadoválsz?
NEM VAGY MÉLTÓ VITÁRA!!! Hoztál fel észérvet? NEM!
Attól, hogy egy halom idegen szót felsorolsz, nem tűnsz ám okosnak.
Az lesz valóban a legjobb, ha megkíméled ezen fórum olvasóit az eszmefuttatásoddal, ahogy elnézem minden hozzászólóba sikerült belekötnöd. Továbbiakban én sem volnék kíváncsi az elvont gondolataidra...legyél kedves ne válaszolni a feleletemre.
aaronhotchner
@Andrea860223: Inkább maradtál volna csendben.
patrióta01
@aaronhotchner: Kívánom neked, hogy tapasztald meg te is a cigók kultúráját! Ne félj majd te is könyürügni fogsz a gárdáért!!!
sza
@ernokiss: Te tényleg menthetetlenül hülye vagy! Őszinte részvétem!
sza
@Andrea860223: Nicsak két jobbikos pornós egy oldalon nem semmi!!! Üdv a fedélzeten:::))))
kerék
@ernokiss: Mentalitásodat is mutatja, hogy hogyan beszélsz a nőkkel.
Mivel ennyire osztod az észt, gondolkodj el, hogy miért volt szükség a jobbikosokra Devecseren. Fogadjunk ezt nem tudod.
aaronhotchner
@patrióta01: Ha majd olyan jelmezbe öltözött randalírozókra lesz szükségem akik kövekkel meg felszakított betonnal csapják agyon egymást, akkor feltétlenül nekik szólok. Addig én használom a régi és jól bevált, hivatalos módszert ha problémám akad, mert én törvénytisztelő ember vagyok. Veletek ellentétben akik kétséges kilétű személyekből álló, illegálisan működő utcai bandákra akarjátok a rendfenntartást bízni. Ti nem tisztelitek a törvényeinket, ti úgy gondoljátok, hogy a törvényeink felett álltok? Ez súlyos probléma veletek kapcsolatban.
kerék
@aaronhotchner: Ember, ha a cigányok megtámadnak téged, te leszel az első akit a rendőrök elvisznek, és bezárnak, mert rasszista vagy és bántottad a cigányokat, legalábbis ők ezt fogják mondani.
aaronhotchner
Nézd, öreg! Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és az alapján amit ittt olvasok (híreket) én azt tapasztalom, hogy aromák elég ha rosszul veszik a levegőt már lakat alá kerülnek, a szélsőjobbosok meg általában minden ügyet megúsznak, sőt ha valamelyiket egy pár órára (!) elzárták még milliós kártérítéseket is kaptak. Akkor most kinek van rettegni valójuk és kik úsznak meg mindent büntetlenül? Ez már kezd nagyon átlátszó lenni.
ernokiss
@sziráki ágnes: Én is nagyon bírlak, Ágnes! Mit reméltél, hogy gázkamrákról vagy közbiztonsági telepekről fogok veled értekezni? Majd normális válaszokat kapsz, ha megtanulsz normálisan, civilizált módon kommunikálni és érvelni. Az amit előadsz az a jobbik sztereotip cigányképének a sulykolása, ez pedig a lipótinfó szintje. Nem süllyedek le hozzád a saját bejárású, langyos kis morális fertődben henteregni. Ne általánosíts, mert akkor én is csak általánosítani tudok.
Bástya Elvtárs
@aaronhotchner: Már bocs, de a "szélsőjobbosok" mikor öltek örgegeket pár ezer forintért az otthonukban?! Mikor álltak "gárdatagok" körbe magyarokat 25-en bicskával?!
Megint az a baj, hogy magyarok a saját hazájukban számon kérik "bárnábőrű" állampolgároktól, hogy miért vesznek ki a nagykalapból 1 Ft-ot is, ha nem tesznek be semmit a közösbe?!
gergely
@ernokiss: Még mindig pofátlanul hazudsz és terelsz!
gergely
@aaronhotchner: Te meg a másik fele...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.