Nyílt levelet írt a Társaság a szabadságjogokért (TASZ), a Magyar Helsinki Bizottság, valamint az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet (EKINT) Pintér Sándor belügyminiszternek és Hatala József országos rendőrfőkapitánynak a vasárnapi devecseri szélsőjobboldali tüntetéssel kapcsolatban, amelyről úgy gondolják, hogy a rendőrségnek fel kellett volna oszlatnia, mert az már az elején elvesztette békés jellegét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
@aaronhotchner: Mariann Cozma halálakor is le kellett volna lőni az őrjöngő csőcseléket! Sőt Szögi Lajos esetében is! Akkor megtanulnák, hogy mi a békés egymás mellett élés! A szép szóból már nem értenek! Ha Te ennyire jól kijössz velük költözz közéjük! Gondolom az első ott lakó embert, ha megkérdezed szívesen cserél veled házat, csak ne kelljen a közelükben élni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@varirmag: Úgy gondolom ebben az országban mindenki egyformán védett. Ha a rendőrök mernék tenni a dolgukat, nem alakulhatna meg a gárda, meg a többi "szervezet"
nemecsek
hát ezért nem fog sokkal többre menni a jobbik a választásokon! Előálltak egy-két
jó ötlettel amit Viktorék szépen sajátjukként kezeltek, és nem maradt semmi a tarsolyban!
Nem tudom miért nem határolódnak el az ilyen megmozdulásoktól! Nem szavazok rájuk!
Pintér meg el van foglalva a felső tízezer dolgaival! Azt sem tudja hogyan kenje el a dolgokat!!!
keresztapa
Az LMP egy fogatlan eb, amely harapni akar, de nem tud, marni tudna ha nem aljasodott volna le az MSZP színvonalára, és a fizetett pártjogvédőktől elhatárolódnának, mivel a bűnözők jogait erősítik párt ideológiájukkal, és az áldozatok jogait teljesen elfelejtették, mivel szerintük csak a bűn elkövetőnek van joga, az áldozatnak nincs, cselekedetükkel ezt bizonyították minden esetben. Jogvédelmet hagyják meg az igazságszolgáltatásnak.
kissnagy
"Éljen a párt! Éljen a párt! Éljen a párt!"
Ez hogy nem tünt el a 22 év alatt...
keresztapa
Az emberek tudatlannak születnek, nem ostobának, ostobának a párt ideológiája teszi őket.
silber13
@gyevi_biro 19:52-re : Na azért az"emberfiának" is jócskán volt sara!! Böngéssz csak az Újszövetség sorai között. Hogy csak a jeruzsálemi viselt dolgait említsem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.