Egy kínos kérdés, amely bizonyára egyre több fővárosi ember fejében megfogalmazódik. A kormány sorra ontja a furcsábbnál furcsább javaslatokat, hogy Budapest végre pénzhez jusson és valamilyen módon kisegítse a BKV egyre bizonytalanabbnak tűnő helyzetét. Ezúttal az utca emberét kérdeztük meg arról, mit gondolnak a tervezett adókról.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
A BKV finanszírozható lenne. Persze akkor a csőd elkerülésére kapott állami milliárdokból nem kéne minden mást megelőzve mintegy ötszáz felső vezetőnek prémiumot adni.Szerintem több is van ,mint ötszáz ,de csak ezek dolgoztak ilyen szenzációsan,hogy prémium jár nekik. ---Biztos ,hogy kell ötszáz ??? Nem lenne elég nyolc,esetleg tizenöt ???
Dr.luigilongo60
@jancsipapa: Meg nem egy ilyen takonypócot kell odarakni a BKK élére, ha egyáltalán szükség van arra a cégre, vagy csak Dávidkának kreálták?
QQCSI
@Dr.luigilongo60: Önmagában az a tény, hogy Vitézy Dávid nagyon fiatal, még nem baj.
Az a baj, hogy neki kreáltak egy sóhivatalt a többi mellé, amelyek legénysége/
leánysága szintén az adófizetők pénzéből garázdálkodhat bilikék buszok ügyében,
nem havi negyvenhétezerért!
A legújabb fasza ötlet:
a budapesti gyorsvasutak bevitele az V.kerületi Deák térre...
A csepeli HÉV tervezetten legalább húsz éve megy a Kálvin térre..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.