Az új vadászati törvény előkészítésébe bevonják a szakmát is: a vadgazdálkodási szervezetek és a hivatásos vadászok javaslatai, észrevételei alapján végzik majd el a törvényjavaslat kodifikációját - közölte Semjén Zsolt, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, miniszterelnök-helyettes az országos vadásznapon szombaton a Győr-Moson-Sopron megyei Szany községben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ma is vadász nagy hatalom vagyunk! Több ezer ember munkát vadászik,munkahelyeket jár,hogy a megélhetése biztosítva legyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQCSI
@Kutyafüle: Az biztos!
Időnként én is megvadulok, amikor ezt a...szentfazéktömjént látom, hallom! :)
Kutyafüle
@QQCSI: Hát istenem, ő is szereti a vadsültet rösztivel, és áfonya mártással, hozzá egy kis kékfrankost, de jó a blauburger is:))
kkalman
Ez csak egy vicc! Ugye?
Még hogy vadászati nagyhatalom?
Ahhoz kellene egy-két feltételnek teljesülni. Ott van pölö a kilőhető vadak száma. Most nagyjából egyensúly van. Ezt felborítani, és több vadat kilőni, mint amennyi szükséges ahhoz, hogy az ökológiai egyensúly ne boruljon fel, több mint vétek, egyenesen bűn. Arra meg gondolni sem merek, hogy a nemek arányát is befolyásolni akarják a születéskor, mert az lenne az igazi katasztrófa.
overdose
Semjén jó alkalom kezd magadon mielőbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.