Ismét Jászberényben és még szűkebben laknak az átvert nincstelenek. Jászberényben laknak az elmúlt héten onnan Tarnaörsre költöztetett Munkás utcai romák. A hevesi faluban megvásárolt ingatlant ugyanis életveszélyesnek nyilvánították, az érintett család pedig a jászberényi határba, a Neszűrbe költözött a rokonaihoz - írta szombati számában az Új Néplap.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Akeresztény humanozmus követte el a történelemben a legtöbb gyilkosságot,a legnagyobb kizsákmányolást isten nevében!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
@ernokiss: Ezt már kiveséztük, úgy tudom. A többségi társadalom nélkül már nem lenne ennyi cigány az országban. Ők tartják el, ha nem lenne olyan jó itt, akkor elsátoroztatok volna nyugat felé már régen.Vannak vezetőitek, akik fent vannak a kormányban, meg ellenzékben, meg a csodálatos Mohácsi kisasszony. Miért nem jelentik fel azokat, akik ellopták a pénzeteket. Vagy esetleg mégis köztetek tűnik el szőrén-szálán. Ne bosszants a többséggel! Amennyiben ilyen és ehhez hasonló a problémátok, forduljatok a főmuftijaitokhoz és kérjétek számon őket!
ernokiss
@Disznópofa: Álj-állj-állj! Attól, hogy védem őket, nem biztos, hogy hozzájuk tartozom, disznópofa! A szélsőjobbosok szoktak előjönni azzal a farbával, hogy aki őket védi az csak cigány vagy zsidó lehet, aztán a következő farba - mikor már nincs érv -, hogy hozzájuk lehet költözni. Te színesíted a palettát, a Mohácsi emlegetésével is, de egyébként nem értem minek? Milyen pénzt loptak el? A folyószámlájukra utalták a felzárkóztatási pénzeket? Abban viszont igazad van, hogy a nagy politikához hozzáfért roma-politikusoknak óriási felelősségük van abban, hogy a romakérdés idejutott, az övék a legnagyobb felelősség! Azután ha észrevetted volna mennének tőlünk szerencsétlenek, de látod a bevándorlók által alapított és eddig szabadelvűnek tartott (most inkább nem írok semmit) ország még vissza is zavarja őket, miközben náci bűnösöket évtizedekre befogadott és háborítatlanul hagyott élni. Nem tartjuk el őket, mert ezen az alapon bennünket meg az Európai Unió tart el, a német meg a francia munkás, a nehezen megkeresett adójából. Dolgoznak a romák közt főállásban sokan, akik meg nem azok mostanság harmincvalahányezer forintért szedik a szemetet és takarítják az utcákat, tereket hogy mások csinosan és tisztán, jó körülmények között csalhassák el a mindennapi kis ÁFÁ-jukat ...
Főmuftik? Kik a főmuftijaik? A vajdák vagy a politikusaik? Nincs aki képviselné őket. Ez is nagy bajuk egyébként. Kit jelentsenek fel és hol? Aztán mi legyen a feljelentésben, "22 éve szisztematikusan nyomorban tartanak minket, mert addig a kormányaink nem tesznek semmit, amíg a többségi társadalom mélyen antiszemita és rasszista hozzáállású, amit eddig csak a kommunista diktatúra tudott szabályozható keretek között tartani?"... Kihez forduljanak szerencsétlenek?
Disznópofa
@ernokiss: Ajaj! A Mohácsi emlegetése azért van, mert csak addig állt mellétek, amíg az érdekei engedték, aztán elhúzott jobb vidékre. Elgondolkodhatnál azon, hogy miért is toloncolják vissza őket. Ott már csak élhetnének jobban, de elQrták ott is. Már a bevándorlási hivatalnál úgy hazudtak, mint a vízfolyás. Először beengedték, mert nem tudták mi az, hogy cigány. Most már tudják.
Nem a folyószámláikra küldték a pénzeket, hanem szanszéjjel, ott meg gondoskodott mindegyik, hogy ne oda jusson ahová szánták.
Mi az, hogy nincs aki képviselje őket? Nem gondolod komolyan. Annyi képviselőjük van, mint égen a csillag csak korruptak.
Hogy kihez forduljanak. Induljanak el egyszerre akár gyalog is, mint Gnúr, az ország minden részéről és álljanak meg a parlament előtt és addig ne jöjjenek el, míg szóba nem állnak velük. A WC legyen a közterület...
ernokiss
@Disznópofa: Disznópofa úr, azt hittem Ön értelmesebb. A szélsőjobbos toposzaira (nem tudták mi az a cigány és egyéb butaságok) nem akarok Önnek gonosz módon válaszolni, mert az értelmi nívó, amelyen most Ön társalogni kíván velem (ami által egyébként felfedte a valódi hozzáállását is) nos, ez a lipótinfó színvonala és ezzel kapcsolatosan én már régóta tudatosan vigyázok arra, hogy ne süllyedek
erre a szintre. Örültem neked is!
Disznópofa
@ernokiss: Rasszizmust meg nácizmus kiáltani a legkönnyebb megoldás. Amikor olyan igazságról írunk, ami létezik, akkor jöttök elő a szélsőjobbal, kár, hogy csak ennyire telik tőletek.
jancsik68
Ha az egyház főpapjai /a társadalom legnagyobb semmitevői,parazitái,gazemberei/ kincseiket,feleseleges értékeiket átadnák a magyar nemzetnek,s ugy élnének amint azt istenük előirja ,helyre billenne ez az ország erkölcsileg,anyagilag,emberileg.Dehát mit várhatunk papjainktól?Parazitták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.