Az Eurostat legfrissebb adatai szerint a magyar háztartások egy főre eső rendelkezésre álló jövedelme az uniós átlagnak 57 százalékát teszi ki, míg ugyanez az arány Szlovákiában 70, Lengyelországban 65 százalékra rúg. 2007 és 2010 közötti időszakban csupán pár országban, köztük Magyarországon csökkent a háztartások jövedelme.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
@turul72: De, teljesen igazad van! Mocskos propaganda az egész! Fuj!
Nem is igaz, hogy nem jut a Magyar háztartások 80%-nak minimumbér se!
Nem is igaz, hogy a Magyar háztartások 50%-a tartozik a rezsivel!
Nem is igaz, hogy a Magyar háztartások 20% nem érzi magát biztonságban az otthonában!
Ugye?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@kedwes: Tévedsz, nagyon is észreveszik amit csinálok, hibázni meg még nem hibáztam. Ne aggódj, az embereimmel meg baráti viszonyban vagyunk, viszont amikor kell akkor a szigor is meg van. Persze lehet hogy neked van igazad, nem értem az alapszabályokat, hiszen még csak közel 23 éve vezetem ugyanolyan magas színvonalon az üzemet. Biztos van még mit tanulnom.
entero
@varrólány: Bizony ez így van. Minden munkáltatónak a lehetőségeikhez mérten téríteni kellene az utazási költségeket, hiszen ha valaki teszem azt 100 ezer körül kap és még abból neki kell fizetni a 30 ezret havonta, hát...
sasi1115
@entero: 00.36-ra: Ha nem helybéli a munkavállaló akkor a 80%-át téríted, még akkor is ha kocsival megy? Hát ilyet tényleg senki nem csinál rajtad kívül!
Leginkább azért nem mert a 86%-át vagy köteles fizetni a nem helybéli dolgozó esetén a bérletének. Kötelezően!!!
A kocsival történő bejárás esetén korrekt a 80%-od, mert üti a 9 Ft/km díjat, bérlet esetén azonban karcsú.
Jut eszembe volt korábban Viktoréknak egy olyan ígérete, hogy a munkába járás költségeit, nem helybéli dolgozó esetén is a munkáltatónak kellene fizetni teljes összegben. Ez egy jó ötlet lenne, igaz kevés cég tudná (akarná) fizetni, mert akkor nem futná a főnök céges autójának a cseréjére 2 évente...
entero
@sasi1115: A 80 % - ot kocsira értettem. A bérlet az 100 %. Autót meg 3 évente cserélek.
kedwes
@entero: Tudod én sem vagyok tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.