A háborús bűnös Csatáry László letartóztatása hatalmas szenzáció ugyan, de azok számára, akik saját bőrükön tapasztalták a kegyetlenségét, nem jelent elégtételt. Ellenkezőleg. Szándékosan eltemetett fájó emléket hozott elő, régi sebet szakított fel - írja az Új Szó portálján Vrabec Mária, akinek először beszélt a szörnyűségekről két túlélő, Gáti Anna és Salamon Edit. "... Ott láttam Csatáryt is, magas, fess ember volt, az idősebbek mondták, hogy ő a gettóparancsnok. Mindig korbácsot tartott a kezében és gyakran használta. Módszeresen kivallatta a zsidókat, hová rejtették otthon a pénzüket, ékszereiket, és aki nem akarta elmondani, azt ütötte. Néhány rabra ráparancsolt, hogy kézzel kaparjon gödröket a kerítésoszlopoknak, aki nem bírta, annak szintén verés volt az osztályrésze. Még a nevétől is féltünk, ha ellenőrzésre jött, fel sem mertünk nézni.” ...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: ernokiss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gergely
De ugye akkor a mostani jogvédők is bűnösök akik a mostani gyilkosokat mentegetik?
keresztapa
@gergely: Nemcsak, hogy bűnösök, egyenesen bűnözők. Mert nem az emberről elmélkednek, hanem az ember elleni merényletelkövetők mellé sorakoznak fel jó pénzért
és osztogatják a ciántablettát liberalizmus eszméjeként.
KöBüKi
@sziráki ágnes: Nem találod,mert a radirpók kitörölte.!!!
sza
@KöBüKi: Akkor küldd el privátba. Bár ebben azt hiszem nem egyezne a véleményünk, de kíváncsi vagyok rá...
KöBüKi
@sziráki ágnes: Én nem várom el hogy egyezzen a véleményünk,azt várom hogy olvasd el a müveket és alakitsd ki a saját véleményedet!
Például azt az ominózus szept.11-et Én úgy éltem meg: - egy fricska az araboktól a sok vérért,könnyért,éhezésért bánatért kirablásért cserébe!És a vétlen áldozatok is élvezték az arabok nyomorusága gyümölcsét.!!!
Egy adalék: Shlomo Sand müvét nehezen szereztem meg,csak a negyedik forgalmazónál volt,a többitől a zsidók felvásárolták ötszörös áron.!Ez nem adta nekik semmi pénzért!!!
gergely
@KöBüKi: Hát ne haragudj de én meg az épületeket is legalább annyira sajnálom,mint az embereket.
Ezek a rohadt mocskos állatok-mert azok-lerombolták a világ két legnagyobb Buddha szobrát.Mert ugye az az iszlám előtti időkből származik.Olyan pedig ugye nincsen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.