A zsidóságnak a magyarság első világháborús szenvedése és veresége miatti bűnbakszerepéről, illetve Kun Bélának és a tanácsköztársaságnak mint a trianoni béke bűnbakjának valós történelmi hátterével foglalkoztak a Bűnbakok az európai és a magyar történelemben című konferencia előadói szombaton Zánkán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát nem is a zsidóság és nem is Kun Béla vesztette el az I. világháborút. A zsidóságot és Kun Bélát okolni Trianonért, nagy fokú ostobaság.

Trianon a háborús vereség egyenes következménye. Ennyi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Dr. Felipe: Már megbocsáss,de bizony a zsidók az okai.!!!Mert a végsőkig életben tartják sérelmeiket más nemzet fiaival ellentétben.!!!
A magyarok is szenvedtek eleget,a benes dekrétumtól még máig is.!
Legyen elég,a zsidók menjenek haza és a romákok is.!!!
kkalman
Hogy egyesek mennyire ráérnek. Az, hogy trianoni bűnbakokat keres valaki 93 évvel később, a történelmi eseménynél, eltorzult elmére vall. Ha sikerül széles körben elfogadtatni ezt a gondolatot, akkor ki tudja, mi következhet még. Akár ki is gyúlhat valaki fejében az isteni fény, hogy erőszakkal szerezze vissza az elcsatolt területeket. Na az a vég!
Dr. Felipe
@KöBüKi: Mivel a zsidók nem voltak vezető beosztásban így Trianonért sem felelősek. Azok a felelősek Trianonért akik belesodorták hazánkat a háborúba. Ennyi.
lbs
... Mivel a zsidók nem voltak vezető beosztásban így Trianonért sem felelősek. Azok a felelősek Trianonért akik belesodorták hazánkat a háborúba. Ennyi. ...

Az államgépezetben valóban nem voltak vezető tisztségekben.
Viszont a bankrendszert akkor is ez az etnikum urallta.
Montecuccoli szerint a háborúhoz három dolog kell: Pénz, pénz, pénz.

De ez fordítva is igaz: A pénzszerzéshez háborúk sorozata szükséges, ugyanis a haditermelés hozza a legnagyobb profitot.

A beírásod második mondata innentől kezdve válik igazzá.
Azért sodorták bele az Osztrák Magyar Monarchiát és Németországot az I. vh.-ba hogy a haditermelés felfusson.
Utána meg mint veszteseket ki lehessen fosztani!

Ennyi!
jancsik68
Sajnos az emberi butaság,tudatlanság,a birkatudat az oka,hogy a magyarságot bele lehetett vinni az esztelen háborukba.Mi semmiből nem tanultunk,de mindig a hülyeségekért a szerencsétlen szegény ember fizetett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.