A kanadai szövetségi kormány kész megfontolni, hogy őrizetbe vegyék a roma menedékkérőket, amennyiben a legutóbbi intézkedésekkel nem sikerül korlátozni a menedékkérők számát. A legtöbb kérvény Magyarországról érkezik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

93 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Nem kell börtönbe rakni őket, ez embertelen. Elég, ha az ottani tajgában jelölnek ki nekik kényszerszállást, mindentől ezer kilométerre. Amíg az ügyük megnyugtatóan rendeződik. És nem kell sietni, nem hiányoznak itthon, mindegyik hazaáruló.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aaronhotchner
Csatáryt 40 évig nem vették őrizetbe a kanadaiak, most meg gyerekeket akarnak börtönbe zárni. Ez a tervük azt bizonyítja, hogy nem alaptalanok azok a feltételezések, miszerint háborús bűnösök tucatja élt náluk és ahogy látszik, nem is nyom nélkül. Elvégre, sikerült "gazdagítaniuk" valamivel a canadai kultúrát...
Darthon1
Nem kell börtönbe rakni őket, ez embertelen. Elég, ha az ottani tajgában jelölnek ki nekik kényszerszállást, mindentől ezer kilométerre. Amíg az ügyük megnyugtatóan rendeződik. És nem kell sietni, nem hiányoznak itthon, mindegyik hazaáruló.
Dr plágium
Még hogy lelki traumát szenvednek! Ki nem szarja le?
kedwes
@aaronhotchner: Valami más, szemináriumra jelentkeztél?
aaronhotchner
@kedwes: Szeminárium? Elmúlt már a hazafias népfront korszaka, öreg! Átaludtad?
kedwes
@aaronhotchner: Az el, de a sötétség még itt van köztünk!
sonderkommando
@aaronhotchner: Bármit csinálhatnak velük, a lényeg, hogy ide soha ne engedjék vissza őket.
Ha van eszük, befogják őket kényszermunkára a sarkkörön.
ernokiss
@kedwes: úgy-úgy, remélem tükör előtt állsz...
sonderkommando
@ernokiss: És te? Ennyi hülyeség után még van épp tükröd?

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, aaronhkiss a leghülyébb e vidéken?
ernokiss
@sonderkommando: azt a helyet már te béreled hónapok óta, vakarék fiam.
farkas
Rasszizmus! Egy kisebbség kitoloncolása! Ahelyett hougy tanulmányoznák szokásaikat és megfelelő toleranciával pótolnák az okozott károkat. De NEM asszimilálni ám őket! Csak lassan, tolerabilisan, pozitív diszkriminációval tanítgassák őket. Ezlrt mentek oda, nem azért, hogy seggregálják Őket.- különben mit szól a liberális világ?
Csizmás Kond
@farkas: ...kalapjuk van, tollú biztos kerülne, tüzet tudnak rakni, már csak a helyi dallamokat kéne betanítsák...
ernokiss
Egyébként ha a romák náci háborús bűnösnek öltöznének vagy felvennék a csatáry vezetéknevet mindjárt nagyobb sikerük lenne...
sonderkommando
@ernokiss: Ha pedig te kussolnál, az igazi sikertörténet lenne!
kedwes
@ernokiss: Gratulálok! Régi, de még mindig bejöhet.
Akkor csak úgy retro-ból.
Ne osztogasd feleslegesen másoknak a rád aggatott jelzőket!
ernokiss
sonderkommando: Az a Dévényi Tibi bácsi műsora volt ahol a kérésed teljesült, ez már itt a való világ, vakarék kisfiam... itt már nem kívánhatsz, itt kapod a pofádba a 'zéletet, aztán vagy bírod vagy nem...kisfiam...
sonderkommando
@ernokiss: Köszönöm napsugaram, jól vagyok, és aprítom a hulladékot!
ernokiss
@kedwes: eltávon vagy a pszichiátriáról? Valahogy úgy akadoznak a gondolataid, mint a négyszögletes kocsikeréknek...
ernokiss
@sonderkommando: Milyen hulladékot? Radikálisok közt vagy?
sonderkommando
@ernokiss: De legalább vannak gondoltai, nem úgy mint neked, hiszen nincs mivel gondolkodnod, csak lököd a hülyeséget.
sonderkommando
@ernokiss: Verbálisan értettem. Egyébként, igen radikálisok közt vagyok veled az élen!
Csizmás Kond
@ernokiss: A négyszög nem kerek, a kerék meg nem négyszögű...lütyőke.
ernokiss
@sonderkommando: Én nem nevezném azokat gondolatoknak, maximum gondolat-kezdeményeknek mert ő biztosan tudja, hogy mit akar a szavaival kifejezni, de rajta kívül sajnos más nincs aki ugyanígy érezne. Szimplán csak kötekedik. Neki én vagyok itt a kvázi rossz, akit támadnia kell, még akkor is ezzel nevetségessé teszi magát.
ernokiss
@Csizmás Kond: tényleg vazze? Te geometria zseni vagy!
ernokiss
@sonderkommando: Én radikális? Azért mert néha megszólalok mint az élő lelkiismeretetek? Ha nem lennék itt, már ürítenétek ki a téglagyárakat és szerveznétek a deportír bizottságokat. Nekem köszönhetitek, hogy csak később kerültök Őexcellenciája Carla del Ponte Asszony elé Hágába.
sonderkommando
@ernokiss: he he he, ez jó volt!
Élő lelkiismeret, téglagyár kiürítése, Hága, k..va jót nevettem! Jó voltál!
sza
@ernokiss: Te ne legyél az én lelkiismeretem! Mert az hófehér te meg nem!
sza
" Az egyes magyarországi kérelmezők lényegében azért utaznak Kanadába hogy kihasználják a társadalombiztosítást és a részesüljenek az egészségügyi rendszerben" Na igen kis hazánkat már kiszipolyozták, mennek oda ahol még elélősködhetnek.
sza
@sonderkommando: Nahát igazán megleptél:))
sonderkommando
@ernokiss: De bizony, legalább megszabadulnánk tőlük! hahaha
sza
@ernokiss: Ezt már egyszer leírtad bunkókám, de arra mit lépsz amit én idézőjelbe tettem? Ja attól a szavad is eláll! Ne álljon mert akkor nincs akin röhögjünk...
sonderkommando
@sziráki ágnes: Így van, nagy nevettető a hülyéje. Kár, hogy nincsenek smájlik...
sza
@sonderkommando: Várom mit ír... Sokat agyalhat rajta... Na igen nem lehet mindenki tökéletes mint például én:) Na jó ez csak vicc volt:))
sonderkommando
@sziráki ágnes: Kedves Ági!
Te hozzá képest tökéletes vagy!
Sííva
Azért ezt elég érdekes döntés Kanada részéről! Miért is csak a roma menedékkérőket vennék őrízetbe? Na és miért kellett ennyi idő arra, hogy megismerjék a valódi arcukat az integrálhatatlan bűnöző rétegüknek! Tisztelet a kevés kivételnek!
sza
@sonderkommando: Jaj de rendes vagy . Kösz szépen:) Azon gondolkodom hogy lehet most veszi igénybe a telefonos segítséget??
sza
@ernokiss: Megint nem kattintottál a válaszra. Fáradunk fáradunk? Akiknek munkát adtam nem nagyon köszönték meg. Alig páran éltek csak vele. De ezt már leírtam neked , erre te azt mondtad hogy hazudok. Most is azt fogod...Megkérdezném te miben segítetted őket?
KöBüKi
@ernokiss: Ha nem lennél itt nem lenne kivel kitörölni a fenekünket.!!!
@ernokiss: Szerintem a zsidók örökös jóvátétel fizetése a pénztelenség egyik oka.!
Kitakaritani a zsidókat az országból és kész.!!!
sza
@ernokiss: Drága barátom megint nem a kérdésre válaszolsz! De én meg azt kérdezném , vajon nem azaz oka a te szellemi visszamaradottságodnak hogy nem jó a nemi életed. Ez hosszú távon ártalmas lehet. Javaslom ne mindíg egy kézzel csináld!
sza
@ernokiss: Megint mellé lövöldözöl...Nem vagyok munkanélküli, hála istennek, de nem az a munkám hogy segítsek azoknak akik rászorulnak. Az csak úgy jött. Sokan ismernek, és ahol tudok segítek...Roma szerelmem sem volt, nem hiszem hogy lecserélném a férjemet bárkire.Ha segíted őket sok sikert! De tényleg !
kkalman
Valaki azt mondta, arrafelé nagy a demokrácia. Majdnem akkora, mint az USÁ-ban. Akkor miért akarják börtönbe zárni szorgos bodzagyűjtő honfitársainkat? Lehet, ott nincs bodza?
gergely
@sziráki ágnes: Ejj,de gonosz!:))
De tetszik!:))
ernokiss
@sziráki ágnes: Nem lehet túl kvalifikált munkád, a világnézeted alapján gondolom a közhasznú munkások környékén keresed a mindennapit. Ahogy itt megismertelek te pont prototipusa vagy annak az embernek aki azt sem tudja mi az a segítőkészség, empátia vagy emberség. Nehezen tudom elképzelni rólad, hogy te segítenél rászorulókon, persze azt esetet kivéve ha neked abból hasznod származik, de akkor meg már nem is segítségről beszélünk, ugye. A roma szerelmed, hát persze nem kiabálod el (megértelek), aztán a férjed is olvashatja ezt a fórumot, de hidd el nekem, mégiscsak érdemes lenne ezzel kapcsolatban nem hazudni önmagadnak...
sza
@gergely: Mire célzol? Mostanában előjött belőlem a kisördög...
sza
@ernokiss: Megint nem talált!. 24 éves folyamatos munkaviszonnyal rendelkezem.A férjemet ismerem 18 éves korom óta valahogy a roma szerető nem fért bele...
ernokiss
@sziráki ágnes: A sánta , nagyothalló és szürkehályogos kisördög? TK ne nevettess!!!
sza
@ernokiss: Te a kisördög nem sánta és nem nagyothalló! Még szürke hályoga sincs! Aranyos kis jószág csak az olyan tökhülyék mint te nem veszik észre!
ernokiss
@sziráki ágnes: én meg XVI. Benedek titkára vagyok és emellett képzett pornós és gárda-tag...hagyjuk a meséket TK! A benned feszülő indulat kiváltója mélyben lapuló érzelem, akármit hazudsz!
ernokiss
@sziráki ágnes: De nem látom az aranyosat, csak azt aki gyűlölködik...pedig észrevenném Ági! Sőt szívesen látnám...
sza
@ernokiss: Mélyen lapuló érzelmeim azok vannak. Imádom a három gyermekemet, kettő már nagy tudod, a harmadik még kicsi. Késői gyerek imádja mindenki. Aztán szeretem a férjemet, és szinte az egész világot, amely most kerek.
sza
@ernokiss: Tedd fel te is a gukkered és észreveszed,
De ha az eszed is néha előveszed
Akkor el sem tévesztheted!
ernokiss
@sziráki ágnes: mégis gyűlölködsz, Ági? Nem az jön le az írásaidból, hogy te olyan nagyon jóban lennél a világgal.
sza
@ernokiss: Most nem írtam neked semmi rosszat! Azt hogy vedd elő az eszed nem gyűlölködés! Te kevered a fogalmakat...n a világgal jóban vagyok. Amiket neked írok azok nem a világnak szólnak csak neked! De téged sem gyűlöllek.
csikknorisz
Hagyjátok már ezt az egybites idiótát. Nem veszitek észre, hogy direkt cukkol mindenkit? A blog.hu teli van ilyenekkel, talán ott is nyomja több nickkel, egyiken nácizik, másikon zsidózik, mikor milyen kedve van. Aztán jót röhög, ha felkapják a vizet a gyermeteg személyeskedései miatt.
ernokiss
@csikknorisz: Ez nem a nyilvános telefon. Húzz el innen a lipótinfóra, a hozzád való betegtársaiddal kommunikálni. Retardált! Mássz ki a képből!!!
ernokiss
@sziráki ágnes: mert én nem a világ része vagyok?
gergely
@sziráki ágnes: Az ernokiss szexuális életét firtatóra.
Az utolsó mondat nagyon üt!:))
sza
@csikknorisz: Na engem még nem húzott fel igazán, talán azért mert nem veszem magamra amiket irkál...
sza
@ernokiss: Dehogynem éppen ezért mondtam hogy nem gyűlöllek.
sza
@gergely: Hogy mi ki nem telik a kis naiv szöszitől? :)
ernokiss
@sziráki ágnes: Miből gondoltad, hogy én gyűlöllek? A szemléleted gázos meg a világképed hamis és nem nagyon akarsz úri módra viselkedni. Nincs ezzel semmi baj, de akkor te sem csodálkozz ha nem emelkedett, nem finomkodó és nem modoros hangnemben kommunikálnak veled, hiszen te sem viselkedsz úrinőként és az e-fajta habitushoz társítható, civilizált nézetek magadévá tételére sincs igényed. Magyarul ha parasztként viselkedsz, miért csodálkozol azon, hogy parasztként és nem grófnőként kezelnek, hogy szemléletessé tegyem a mondanivalóm... Mindent a maga helyén kell kezelni az én világomban én viszont így működöm.
entero
Azért elalvás előtt jó volt elolvasnom ezt a mélyen szántó eszmecserét. Gyerekek, csak így tovább, hol vagyok én hozzátok képest...:-)))
másvirág
@entero: Kanadába se kell utazni,hogy naprakész legyél milyen a magyar-roma eszmeiség .:-)
Darthon1
Hátha valaki nem ismeri:
-Az indián rohan a törzsfőnökhöz és mondja, főnök van egy jó és egy rossz hírem!
- Kezd a rosszal!
-Cigányok költöztek a szomszédba!
-És a jó?
-Olyan az ízük mint a bölényé!
sólyomszem
@ernokiss: tudod te ki a paraszt? Aki a kétkezi munkájával a képedbe termeli az enni valót, úgy hogy ne beszélj róluk negatív hangnemben.
sonderkommando
@Darthon1: Erről jut eszembe. mit nem akar hallani soha magyar cigány szájából?
???
Jó reggelt szomszéd!
sonderkommando
@sólyomszem: Hagyd rá. IQ-ja a pincében ennek a szellemileg alul bútorozott cigánynak.
Jókat nevetek rajta.
kedwes
@ernokiss: Amint észreveszem, nem vagy képes világosan látni, csak a bajt keresed. Sok sikert hozzá, de vigyázz, kit fogsz okolni a vesztedért. Előbb magaddal kezd az elemzést!
Már, ha érted, mit is írtam le.
sza
@ernokiss: De ember az elején azt vágtad a fejemhez hogy az én úrinős finomkodó modorom nem illik ide!! A Sziráki ha nem tudnád a legrégebbi grófi családok egyike...
Bástya Elvtárs
Ez kapóra jön nekik, mert ezután aki magyar útlevéllel érkezik, az csak roma lehet, ugye?!
batukán
Miért van gond velük előbb vagy utóbb mindenhol ? Aki védi a cigányokat, nem gondolt még erre? Amikor valaki a hibájukkal szembesíti őket, akkor az "rasszistafasisztanáci"?
Elég gyenge érvelés.
sólyomszem
Vannak itt még olyanok, akik ismerték régről bigyibogyó nevű aktivistát itt a propin?? Na ez az ernyőke pont ilyen fazon. Remélem nem bigyibogyó szelleme kísért...
sólyomszem
Milyen rasszista ez a Kanada!! Gyorsan a világsajtóba velük...
kerék
Milyen érdekes, hogy ha mi kirekesztjük a cigányokat akkor rasszisták vagyunk, ha más csinálj az nem baj...Miért várják el tőlünk, hogy együtt éljünk ilyen népséggel, amikor ők sem tudnak együtt élni velük?? Nem túl igazságos velünk szemben, de ez van ha mindenki utál minket...
sonderkommando
@sólyomszem: Persze, jól emlékszem rá. Hasonló mentalitása volt.
sonderkommando
@kerék: A külhont nem érdekli a cigányok sorsa, ők úgy gondolják, hogy ezek ide tartoznak, itt a helyük, szívjunk velük mi.
KöBüKi
@sólyomszem: Igen és a sárga kiskacsák a fürdőkádjában.!!!
sólyomszem
@KöBüKi: Ja, hát az fenomenális fotó volt, mindent megmagyarázott a kiskacsák megrontója :)
gergely
A 30 milliós gazdag Kanada nem bír el 15000 cigánnyal!
Akkor ez a 10 milliós csóró ország mit kezdjen egymillióval-mínusz a kivételek?
kerék
@sonderkommando: Ha így van akkor meg pláne ne papoljanak külföldön, nekem se szól be a szomszéd ha agyonverek szívlapáttal pár patkányt a saját portámon...
Pálinkafőző Rézüst
@sólyomszem: bigyibogyó fényévekkel kulturáltabb volt...:))) Velejéig liberális létére...:)))
sonderkommando
@csikknorisz: Így van, direkt provokál, de én nagyon jól szórakozom rajta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.