Egy régi iskola padlásán találták meg hétfőn a szombat óta keresett csecsemő holttestét Mecsekszabolcsban. A Dunántúli Napló információi szerint a gyerek szombaton született, az anya az újszülötett ezután feldobta az iskola udvaráról padlásra.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
Nem nagyon tudok hozzászólni . Három gyerekem van... Az eszem megáll!!
Levendula
Ez a nő kosárlabdázott régebben, hogy csak úgy feldobja a babáját a padlásra? Pfúj...
yazo64
Vizsgálják hogy történt-e bűncselekmény?!?
Újszülöttet pólyába teszünk, nem elhagyott padlásra dobálunk...
ila51
Csak sajnálkozni tudok :(
Az ügyrend miatt indulnak így a tudósítások...
Darthon1
@yazo64: azt vizsgálják, hogy élveszülés volt-e. Ha igen ,akkor gyilkosság történt, ha nem, akkor hullagyalázás. Viszont retkeséknél egyiket sem büntetik.
Viszont erről eszembe is jutott rögtön az a sok rasszista , gonosz ember, aki már a bőrszín alapján eldönti mi volt a történés. Lehet ez futott át szegény édesanya agyán a szülést követően. Aztán végig gondolta, hogy a társadalmi előítéletek miatt milyen sors vár szegény gyermekre. Nem lenne más lehetősége az érvényesülés rögös útján, mint a bűnözés. Ezt szerette volna megelőzni, tehát ez csak szimplán bűnmegelőzés volt.
Darthon1
Ma olvastam egy cikket a rasszista kanadaiakról, ezek a mocskos civilizálatlan emberek vissza akarják toloncolni szegény integrálódni szándékozó honfitársainkat, mert nekik problémát okoz a szociális rendszerükben az igénylők nagy száma és a ottlétük alatt elkövetett szertelen bohóságról árulkodó népi játékaik elviselése. Például csicskáztatás, szervezett bűnbandák kiépítése, élősködés a többségi társadalom nyakán stb. A döbbenet akkor ért, amikor a számukat olvastam. Nem hiszitek el a kanadai rasszista, azt nyilatkozta, hogy 4400 azaz négyezer négyszáz magyar menedékkérő van kint akiknek többsége roma.
Magyarország egy dúsgazdag ország.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.