Pert vesztettek magyar holokausztáldozatok szerdán az Egyesült Államokban avval kapcsolatban, hogy perelhetik-e valamely amerikai bíróságon az OTP és az MKB bankot. A felperesek azzal vádolják a bankokat, hogy bűnrészesei és felbujtói voltak a náci népirtásnak, amelyben elpusztítottak hatmillió európai zsidót - jelentette a Bloomberg hírügynökség.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
turul72
@sonderkommando: a zsidók már rég meglátták a pénzügyi lehetőséget a holokausztban. A cigányok még csak most ébredeznek. Emlékezzünk csak a cigány-rendőrség meccsre, a "cigány holokauszt nap" alkalmából. Ahogy sok más kérdésben, úgy a fajvédő-jogvédők ebben a kérdésben is ki fogják okosítani a más kultúrájúakat. Legalábbis én ettől tartok.
alfás
én csak azt nem értem,hogy zsidóék,mi a teleb...tt qrva anyjukért nem mennek a szaharába,ahol úgy pereskednek,azzal,akivel akarnak, nem igaz,hogy nem tünt föl ezeknek,hogy ahol csak vannak,rühellik őket. és kezdem elhinni, (bár nem akartam) ,hogy a föld rákja,a zsidó.
kerék
A zsidók olyanok mint egy féleszű öregember, aki 100 éves korában is a gyerekkori bántalmain picsog...a faszt sajnáltatják magukat, csak a pénzre mennek.
KöBüKi
@alfás:A zsidók a föld tarackja.!!!Kiirthatatlan sötétben rejtőzködve fejlődik;és mire észbe kapsz már át meg átszőtt és rabja lettél!
Érdekes,a Kádár rendszerben Én csak néhány zsidóra emlékszem!Azután a rendszerváltáskor és a követő három évben előkerültek a kipák,strájmlik,pajeszok,a kosher baromfi vágódák stb.
Honnan lett egyszeriben ennyi swartz,fauerbecker,stb.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.